Odjevna kombinacija

Čim dođe toplije vrijeme, krenemo iz ormara iskopavati odjevne komade za ljeto. Jedan od njih su i kratke suknjice. Iako nije toliko toplo da ih možeš nositi na gole noge, s tankim najlonkama boje kože će sada izgledati top.

Minice se nose i ovog proljeća, što je i bilo očekivano, jer ovaj komad odjeće je uvijek tu, samo se nose različiti modeli i kombiniraju se na različite načine. A kako se nose ovog proljeća? Prva i najbitnija stvar ako nosiš minicu ovih dana je da staviš pod nju tanke najlonke boje kože, bilo kakve druge nisu za tople sunčane dane, već više za jesen. Izgledat će ti cijeli outfit više ljetno i za ovo doba godine! A kakve se minice nose i kako da ih kombiniraš u svakodnevne odjevne kombinacije? Donosimo ti 5 ideja koje ti mogu poslužiti za inspiraciju.

Proljetni outfit Greške koje radimo kada nosimo kratke suknje – ovih 5 unište cijeli izgled

1.Komplet

 

 

Nekada je igranje na sigurno pravi izbor. U ovom slučaju pogotovo. Nose se kompletići, a to možeš iskoristiti i kada nosiš suknju. Čak ti gornji dio nije niti trebao doći u kompletu, već samo pazi da je iste boje i istog materijala i svi će misliti da se radi upravo o kompletu. Ovo je najlakše uzeti jer nema puno kombiniranja i razmišljanja.

2.Suknja u sportskoj kombinaciji

 

 

Bilo kakva suknja može izgledati itekako dobro na tenisice, visoke čarape i neku sportsku majicu. Ipak, u ovakvim kombinacijama nekako najbolje izgledaju tenis suknjice jer kao da su stvorene da ih se nosi kao sportski komad.

3.Spoji s drugom nespojivom bojom

 

 

Jedna stvar koja je hit ovog proljeća je da se nose boje koje se na prvu čine nespojive. Iako ti u glavi izgledaju kao veliko ne, ignoriraj taj glasić i svejedno isprobaj. Ružičasta i narančasta su samo jedan od primjera takvih boja, a gle kako dobro izgledaju! Ovo ti može biti dobra stvar ako ti baš i ne ide kombiniranje boja, znači da ne možeš pogriješiti. Ovaj trend se nosi u svim outfitima, pa i suknjicama.

4.Traper suknja na običnu majicu

 

 

Traper suknje nisu za hladnija godišnja doba, jednostavno izgledaju bolje na proljetne i ljetne kombinacije. Zato što su toliko casual, a i traper su, lako ih je nositi. Jednako kao i traperice, idu na sve! Ovog ćemo ih proljeća viđati posvuda. Nekada stvarno nema potrebe za kompliciranjem.

Outfit Vraćaju se trapke niskog struka: 6 modela traperica koji se nose ove godine

5.S košuljom

 

 

Suknja, košulja i tenisice – izgledat ćeš spremljeno, a zapravo si samo umjesto obične majice stavila košulju. Košulje idu na bilo kakve suknjice, a ako ti je prevelika, možeš ju kada još malo zatopli nositi i tako da napraviš naprijed čvor. Ili kao djevojka na fotki, samo ugurati u suknju. Kako god odlučila, izgledat će dobro! Jedino vodi brigu da si odjevena za mjesto gdje ideš, da ne bi otišla u školu s golim pupkom i slično.

suknje minice Moda outfit proljeće što se nosi kako kombinirati inspiracija outfit za proljeće

Još vijesti