Kovrče sa štapićima za uši

Dobivamo sve više ideja kako napraviti kovrče – i to bez topline. To znači i da će ti se kosa na ovaj način manje uništiti nego da ju zagrijavaš s peglom ili nekim drugim alatom za stiliziranje. Jedino ćeš se za takve kovrče morati sjetiti malo ranije da ih kreneš raditi.

One cure koje imaju kovrčavu kosu žele da im bude ravnija, a one koje imaju ravnu, žele da im bude kovrčavija. Uz sve alate koji danas postoje, lako je kosu izravnati ili nakovrčati. Pa ipak, svi ti uređaji koji zagrijavaju kosu nisu dobri za nju, pogotovo ako ih koristiš redovito, skoro svaki dan. Zato cure pronalaze nove načine kako dobiti što bolje i ljepše kovrče, a da se ne koriste pegla, figaro i slični alati.

Slika nije pronađena Kako napraviti ovakve kovrče bez bilo kakvih uređaja, samo s dijelom odjeće? Video s TikToka je postao viralan

Tako je ova cura pokušala napraviti kovrče sa štapićima za uši. Da, dobro si pročitala. Ovo nikako neće biti dobra ideja za cure koje imaju jako gustu kosu – jer neće nikada biti gotove.

 

@kareenamusic

inst: kareenamusic

♬ Replica (feat. El Alfa) - CJ

 

Kako je i pokazala, prije stavi pjenu za kosu, uzmi štapiće i uzimaj male pramenove kose koje onda omataš oko štapića. Kad si omotala pramen, štapić trebaš presaviti. I ideš dalje, dok cijela kosa nije završena. Preporučamo da ti netko pomogne s dijelom odostraga. Idealno bi bilo ostaviti da odstoji preko noći, ili ako napraviš ujutro onda do navečer. Kada kreneš skidati, to će izgledati ovako nekako. Malo ludo, ali, tu nije kraj.

 

@kareenamusic

🫣 inst: kareenamusic

♬ 1, 2, 3 (feat. Jason Derulo & De La Ghetto) [Sped Up Version] - Sofia Reyes

 

Ne možeš ostaviti takve kovrče, ili možeš ako ti se tako sviđa. Iako, trebalo bi ih raščešljati kako bi frizura bila gotova. I na kraju, to će onda izgledati ovako.

 

@kareenamusic Reply to @felinesandy ♬ original sound - KAREENA

 

Prava afro frizura! Super ideja za ljeto, ali samo ako imaš puno živaca i strpljenja. Iako nije rekla, sigurno treba puno vremena. Ali isplati se!

Slika nije pronađena Dosadila ti je ravna kosa? Donosimo ti 7 načina na koje možeš nakovrčati kosu sama kod kuće

kovrčanje kose Kovrče kovrče sa štapićima afro frizura afro kovrče

Još vijesti