Slika nije pronađena

Obično s TikToka viralni postanu videi nekog plesa ili nekog izazova, ali tu je i jedan video koji je zaludio cure je jedan koji pokazuje kako napraviti ovakve savršene kovrče. I to bez da ti treba bilo kakav uređaj koji će ti zagrijavati i uništavati kosu.

Uvijek smo spremni isprobati sve moguće načine na koje možemo dobiti one savršene kovrče koje će biti opuštene, ne prevelike ni premale, baš sve kako treba. I dok youtubericama i Insta djevojkama to nekako uspijeva, većinom su ti za tako nešto potrebni uređaji – pegla, figaro... Jedna je cura na TikToku sa svijetom podijelila svoj način na koji dobiva najsavršenije kovrče. I svi su oduševljeni. Taj je video u par pogledalo preko 1.2 milijuna ljudi! Brianna Harmonn nije nikakvo poznato ime s ove društvene mreže, a ovo joj je jedan od rijetkih videa koji je postao toliko viralan.


Kao što možeš vidjeti, ona svoje kovrče radi uz pomoć remena sa svojeg ogrtača! Bi li ikada za ovu stvar pomislili 'hej, s time bi mogla napraviti super kovrče' ? Vjerojatno ne. Ali Brianna tvrdi da je itekako moguće. Super je stvar što ti ne treba nikakav dodatan uređaj koji toplinom uništava kosu, samo se trebaš sjetiti dan prije da želiš kovrče, kako bi ih preko noći pustila da odstoje omotane remenom od ogrtača. Radi se o najobičnijem ogrtaču kakvog svi imamo kod kuće (ako nemaš svoj, zaviri u mamin ormar). Možda će ti se na prvu činiti malo komplicirano, ali kada kreneš, brzo ćeš shvatiti. S obzirom da se radi o tkanini, malo će ti možda biti čudno spavati tako, ali neće ni previše smetati.
Rezultat je zadivljujuć. Hoćeš li i ti isprobati na ovaj način postići savršene kovrče?

Foto: TikTok/ Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Nosi frizure kao Disney princeze: Ovi će ti tutoriali korak po korak objasniti kako ih napraviti

Rajfovi su se vratili – donosimo ti 7 slatkih načina kako isfurati ovaj modni dodatak

[FOTO] Isprobala sam električnu četku za ravnanje kose i ostala potpuno zapanjena – je li ovo bolje od pegle?

Kosa Frizura kovrčanje video trik tiktok

Još vijesti