Frizura s pletenicama

Ljeto je prošlo tako da napokon ne moraš više stalno nositi rep ili punđu. Visoke vrućine ti više neće predstavljati problem jer kada ti je kosa raspuštena, više se neće lijepiti ni smetati ti.

Možda misliš da je obična raspuštena kosa nekada dosadna, ali varaš se. Nisi ni svjesna kakve sve mini frizurice možeš napraviti baš kada imaš raspuštenu kosu, a ove su baš idealne za vrijeme koje nam dolazi jer smo preko ljeta nosile samo svezanu kosu zbog visokih temperatura. Sada ti to nije problem tako da se poigraj malo s vlastitom kosom i napravi nešto drugačije osim toga da je samo spuštena, bez nekog dodatka ili drugačijeg načina stiliziranja.

1.Pramenovi s velikom ukosnicom

 

 

Ovaj vrlo jednostavan, a kreativan način frizure ti može biti odlična pomoć ako se žuriš i nema vremena. Uzmeš svega nekoliko pramenova koje zahvatiš jednom većom ukosnicom – kosa ti je i dalje lijepa, a raspuštena, dok frizura izgleda top!

2.Uvijeni vrhovi

 

 

Za ovu frizuru trebaš odvojiti više vremena, ali izgleda prekrasno tako da se isplati. Idealna je za elegantnije kombinacije jer uvijeni vrhovi zaista odgovaraju tome, dok je ostatak kose ravan. Samo moraš paziti da sve uviješ na isti način!

Frizura Frizure koje su bile hit 2000-ih godina, a koje se sada opet nose: Ovih 6 su idealne za svaki dan

3.Repići s obje strane

 

 

Za svakodnevni odlazak u školu ili na faks, ovi repići su stvoreni! Ako nemaš toliko gumica, možeš onda napraviti i samo dva obična repića, bez da dodaješ i ostatak ovih malih gumica za kosu.

4.Isfenirana kosa

 

 

Isfenirana kosa je nešto najbolje ikad. Svatko tko izađe iz frizerskog salona sa isfeniranom kosom se osjeća tri puta bolje, a baš zato jer i kosa izgleda puno bolje nego prije. Ne samo što ima volumena, već je i dobro formirana što se može postići samo fenom.

Duga kosa Frizure koje možeš napraviti, a uz koje će ti kosa izgledati dulja nego što je

5.Manji rep u kombinaciji s raspuštenom kosom

 

 

Ova frizura je odlična ako ti ponekad smetaju šiške ili ti generalno smeta kada ti kosa stalno pada u oči. Zato možeš napraviti jedan rep, a njega ukrasiti maramom, mašnom ili nekim trećim dodatkom da izgleda zanimljivije od običnog repa.

6.Nekoliko manjih i opuštenih pletenica

 

 

Ova frizura je preslatka – za svakodnevno nošenje ili za neke izlaske. Napraviš nekoliko manjih pletenica i malo ih opustiš da ne izgledaju jako stegnuto i definirano. Bitno je da to napraviš na vanjskom dijelu kose kako ti ne bi ostajale rupe jer ti je raspušteni ostatak kose.

Emily Cooper i Cassie Frizure za svaki dan kakve su nosili likovi iz filmova i serija– 7 njih koje možeš kopirati i ti

Frizure Kosa raspuštena kosa ideje za frizure jesen dodaci u kosi

Još vijesti