Emily Cooper i Cassie

Kosa ti je stalno raspuštena ili je stalno u običnom repu pa želiš isprobati neke novije frizure? U tom slučaju trebaš samo malo više pratiti kakve frizure nose glumice poznatih serija i odmah ćeš naći rješenje!

U nekom trenutku se ne možeš odmah sjetiti kako poboljšati svoju modnu kombinaciju, isto kao što ni ne znaš odmah kako popraviti frizuru, a da bude prigodna za svakodnevno nošenje. Upravo takve frizure su ostavile trag u ovim popularnim serijama jer je svaka od ovih glumica specifična barem po jednoj od svih frizura koje su nosile u serijama. Ne samo što je to njihov zaštitni znak, i zaštitni znak njihovog lika, nego mogu poslužiti i tebi kao inspiracija za tvoje frizure.

1.Raspuštena s rajfom ('Gossip Girl')

 

 

Blair iz 'Gossip Girla' je oduvijek bila poznata po raznim oblicima rajfova koje je nosila. Iako ih je stalno mijenjala, neki su ipak ostali dobro urezani u sjećanje, poput onog crvenog, ali i kariranog.

2.Dva repića ('Suicide Squad)

 

 

Ako je nečija frizura bila inspiracija za razne maškare i Noć vještica, onda je to definitivno ova od Harley Quinn. Ova frizura je ful jednostavna, a opet lijepa i upečatljiva za svaki dan, poput Pipi Duge Čarape. Jedina stvar koja u ovoj situaciji baš i nije za svaki dan su roza i plava boja koju ima na svakom repiću, ali ako se nekome sviđa, može i to isprobati.

3.Zalizana kosa ('Euphoria')

 

 

Ukoliko voliš wet look, onda je ova frizura idealna za tebe. Iako je za svaki dan, to ne mora biti pretjerano zalizano, ali otprilike onako kako su furale cure u 'Euphoriji'. One su u školu dolazile u svakakvim izdanjima, ali što se tiče frizura su zaista dominirale!

Frizure Frizure za cure koje imaju dugu ravnu kosu – ovih 10 će pomoći da izgleda zanimljivije

4.Marama ('To All The Boys')

 

 

Marame su bile must have Lare Jean. Ne samo marame, ona je koristila i druge dodatke, ali smo ju često imali priliku vidjeti u izdanjima gdje je maramu pretvorila u rajf i na taj način svezala kosu za svakodnevno nošenje.

5.Dvije špangice koje drže šiške ('Euphoria')

 

 

Još jedan dobar primjer svakodnevne dobre frizure je ona koju nosi Cassie. Ona je često imala neke slatke i girly svakodnevne frizure, sve dok nije pokušala osvojiti Natea – tada je počela kopirati Maddie, a ona je furala zalizani stil kojeg smo već spomenuli.

6.Pletenice koje se spajaju ('Game of Thrones')

 

 

Daenerys je u počecima ove serije često nosila dvije jednostavne pletenice. One su se spajale kao u jednu na začelju glave, a u kombinaciji s njezinom dugom i plavom kosom su izgledale predobro! Iako je poslije nosila kompliciranije verzije pletenice, ove u prvim sezonama su joj bile baš za svaki dan kako možeš nositi i ti.

7.Beretke, šeširi i marame ('Emily In Paris')

 

 

Emily nas je često častila sa svojim frizurama, kao i s dodacima za kosu koje je koristila. Kod nje smo imali priliku vidjeti razne šešire, beretke pa i marame koje bi stavila preko cijele glave na način da je time prekrila i kosu. No, beretke su oduvijek bile njezin must have, a ako furaš taj stil, mogu biti i dio tvojih svakodnevnih kombinacija.

Slavne osobe s ekstenzijama Slavne osobe koje nose ekstenzije i ne srame se to priznati – neke ih skoro ni ne skidaju s glave

Frizure za tanku kosu Frizure s kojima ćeš prevariti sve oko sebe: Zbog ovih se neće vidjeti koliko ti je kosa tanka

Frizure serije glumice frizure za svaki dan inspiracija Moda stil

Još vijesti