Maturalne haljine

Za maturante kreće ono najluđe i najstresnije doba školovanja. Kraj srednje škole! Vrijeme je za maturalnu, norijadu i državnu maturu. Prvo na redu: maturalna večer. Dečkima je sređivanje za taj dan puno lakše nego curama – njima treba samo odijelo. S druge strane, potraga za haljinom je malo kompliciranija.

Ima sretnica koje maturalnu haljinu pronađu u roku keks. Znaju točno što žele i gdje to mogu pronaći. Za većinu cura to ipak nije tako jednostavno. Potraga za savršenom haljinom za maturalnu traje malo dulje i puna je problema. Pronaći haljinu koja će ti super stajati, koja ti se sviđa i kojoj je cijena u tvojem budžetu – nije uvijek lako. Kakva je uopće haljina najbolja za tebe?

Modna influencerica KVIZ: Koliko si u trendu i znaš li što se trenutno nosi?

S obzirom na to kakva si osoba, postoji haljina koja će biti baš po tvom ukusu i u kojoj ćeš se osjećati najbolje. Ili koje je odijelo za tebe – jer i to je opcija. Nitko ne kaže da moraš nositi haljinu. Riješi kviz u nastavku i saznaj koja je haljina baš idealna za tebe i kakvu definitivno moraš isprobati kada ćeš ići u potragu za njom.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Parfemi KVIZ: Koji je parfem baš idealan za tebe?

kviz test zabava Maturalna večer maturalna haljina kakva je za tebe idealna za tebe odabir maturalne haljine

Još vijesti