Zimski outfit

Zima je tu već neko vrijeme, ali se ponaša kao proljeće. Sada kada je najavljeno novo zahlađenje i kada će se sigurno naveliko opet izvući kaputi, nije loše znati za ovo. Izgledat ćeš bolje.

Jesi li već počela nositi kaput? Ako jesi – ili ga tek izvlačiš iz ormara, onda baci oko i vidi jesi li odrezala jedan dio na njemu. Sad se sigurno pitaš o čemu to pričamo, ali uskoro će ti postati jasnije. Kaputi, barem većina njih, imaju na stražnjoj strani na samom dnu zašivenu lijevu i desnu stranu zajedno. Mali je to šav koji se nalazi na sredini.

Zimska jakna Greške kod kupovine zimskog kaputa ili jakne: U ovih 5 zamki najčešće upadamo

Kaputi koji su od vune, ali i razni drugi, pogotovo oni kvalitetniji, uvijek će imati taj dio zašiven kada ih kupiš jer to pomaže da se lakše slože, manje gužvaju u transportu dok idu do dućana i da izgledaju bolje kada vise na vješalici u dućanima. Kada pak kupiš kaput, onda je bolje taj dio odrezati.

 

@maceyphall Respectfully, I’m begging you. #fyp #nyc #lifehacks #winter #winterfashion #fashion #fashiontips ♬ ABBA X Elton John X Frank Ocean TWINSICK MASHUP - TWINSICK

 

Kao prvo, izgledat će bolje. Dok hodaš će se posebno vidjeti ako nisi odrezala, točnije razdvojila, taj šav. Ne moraš ga čak niti rezati jer radi se o tankom šavu koji se može i rukama pretrgati. I s tom namjerom i je tu, nemoj misliti da tako uništavaš kaput. Osim što će bolje izgledati kada taj šav makneš, bit će ti lakše i hodati u kaputu, pogotovo kada žuriš ili trčiš. Kaputi su dizajnirani na način da se pretpostavlja da ćeš ovaj dio razdvojiti. Isto nemoj zaboraviti i na džepovima.

Zimski outfit Kako nositi suknje kada zahladi, a ne smrznuti se? Imamo 6 ideja kako to izvesti

Kada kupiš novi kaput, ako su ti džepovi čudni, to je zato jer moraš maknuti šavove i iz njih prije korištenja. Sve su ovo načini koji pomažu kaputu da se što više očuva dok ne dođe do svog vlasnika.

kaput da izgleda bolje pravilo nošenja kaputa trik s kaputom modni trik Modno pravilo za zimu

Još vijesti