Trik s lakom za kosu

Izgleda da još uvijek postoji puno cura koje ne znaju za ovaj trik, a svakoj bi od nas mogao biti koristan u različitim trenucima. Možda zvuči čudno, ali postoji itekako dobar razlog zašto bi prije oblačenja majice trebala našpricati malo laka za kosu oko ovratnika.

Zvuči čudno i možda malo glupo, ali garantiramo ti da nije i da će ti ovaj trik na kraju biti i koristan. Pogotovo dobro dođe u ljetnim mjesecima kada više nosimo bijele majice. U njima je ipak malo manje vruće. Lak za kosu će ti pomoći kako se šminka s lica ne bi precrtala na majicu. Nije teško zaprljati bijelu majicu jer ona kao da je magnet za prljavštinu. Ovako barem neće šminka završiti na njoj. Ne izgleda dobro kada ostanu na majici tragovi pudera.

Uvijanje trepavica Trik za uvijanje trepavica s kojim će biti još bolje uvijene – ovaj sistem još nisi isprobala

E pa ovako neće! Ispada da jako puno cura još ne zna za ovaj trik, a ako si i ti jedna od njih, sada ćeš saznati. Nije ništa komplicirano. Samo sa svojim običnim lakom za kosu koji koristiš za učvrstiti frizuru našpricaj i ovratnik majice. Možeš dok je majica na tebi ili prije nego ju ideš obući, ukoliko ne želiš da ti se lak zalijepi za kožu.

 

@emmanoodlee White tshirt tip ❤️❤️ #outfittip #hairspraytrick ♬ original sound - 🐐

 

Lak će osigurati da majica na tom dijelu ostane čista. U komentarima se javila hrpa djevojaka koje kažu da će im ovaj trik promijeniti život i kako je uopće moguće da ga do sada nisu znale. Oni koji su isprobali kažu da stvarno radi. Može ti koristiti i kada nosiš bijelu košulju, bilo da ideš na praksu ili imaš ljetni posao jer njih kao da je još i lakše uprljati s puderom. Treba ti bilo kakav lak za kosu, nije u pitanju nikakav poseban, a njega sigurno imaš doma. Isprobaj!

trik sa selotejpom za visoke pete Trik sa selotejpom: S ovime bi hodanje u visokim petama trebalo biti lakše i bezbolnije

modni trik modni hack Lak za kosu bijela majica kako ne zamrljati majicu s puderom da bijela majica ostane čista Moda bijela majica i puder

Još vijesti