Topić od majice

Umjesto da kupuješ novu odjeću iskoristi onu koju već imaš u ormaru, ali ju nosi na totalno drugačiji način nego inače. Primjerice od obične majice dugih rukava možeš lako napraviti fora topić s golim leđima.

Došao je vikend i ako imaš planove za van, ali nemaš plan što odjenuti, onda si na pravom mjestu. Dat ćemo ti ideju za topić kakav još nisi nosila. Jer se radi o duge majice! Zvuči neobično, ali krajnji rezultat izgleda skroz fora i malo će ti osvježiti outfite kakve inače nosiš jer ovakvu kombinaciju još nisi imala. Skroz smo za iskorištavanje svega što imamo u ormaru pa čak i ako to znači na ovakav način. Jedina stvar koja ti treba je najobičnija majica s dugim rukavima. Ništa više!

Trik s lakom za kosu Trik za koji moraš znati: Zašto cure špricaju lak za kosu oko ovratnika majice?

Bilo bi idealno da je majica malo tanja jer će topić koji ćeš od nje napraviti izgledati bolje. Dakle pletene veste ne dolaze u obzir jer neće htjeti stajati. Jedna je TikTokerica pokazala kako je to napravila i kaže da je 10/10 zadovoljna s rezultatom.

 

@njakac 😍 #foryoupage #diy #fyp #foryou #diyproject ♬ som original - 𝒆𝒅𝒖𝒆𝒗𝒍'𝒔

 

U par minuta i manje ćeš dobiti skroz novi topić s golim leđima. Izgleda baš fora i šanse da netko primijeti kako si ga napravila su male, pogotovo vani u klubu ili baru gdje je pomalo mračno. Jedino pazi da dobro zavežeš i učvrstiš dio koji se veže oko vrata kako ti se konstrukcija ne bi tijekom večeri raspala. Možda nije loša ideja pokušati učvrstiti s još nečim ako vidiš da je čvor malo slabiji. Koliko će dobro izgledati ovisi najviše o tome kakvu majicu koristiš.

Hlače zategnute mašnicom Kako ti sve traperice mogu savršeno pristajati? Uz ovaj jednostavni trik sve hlače će ti biti baš po mjeri

majica topić za izlazak diy napraviti topić od majice modni hack modni trik preobraziti običnu majicu

Još vijesti