Elizabeth Arden losion za tijelo

Glavna funkcija losiona za tijelo je da nam nahrani i hidratizira kožu, a kada uz to još ima i predivan miris…savršeno! Nije lako pronaći losion za tijelo čiji će miris biti tako dobar da možeš reći da je bolji od parfema, ali nije ni nemoguće.

Losion za tijelo sigurno nećemo kupiti ponovno ako nam koža nakon njega nije bila mekana i njegovana. Nema tog mirisa koji može spasiti situaciju. S ovim losionima za tijelo to nije slučaj. Oni su na glasu kao itekako dobri proizvodi za kožu, a uz to još i mirišu intenzivno. Kada se s njima namažeš, miris će ti ostati na koži još neko vrijeme. Kao da si stavila parfem! Većina losiona za tijelo koji mirišu jako fino i čiji miris odmah ne ishlapi i nisu baš jeftini, a dobar dio o kojem se priča niti ne postoje za kupiti kod nas. Zato ti donosimo listu od 4 losiona za tijelo koje prati dobar glas jer mirišu divno, a nije ih niti nemoguće nabaviti kod nas.

Njega kose i lijepi nokti Za što sve možeš koristiti kokosovo ulje? Uljepšaj ovih 7 dijelova tijela uz njegovu pomoć

1.Elizabeth Arden Green Tea

 

 

2.Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum

 

 

3.Moroccanoil losion za tijelo

 

 

4.Lush losioni za tijelo

 

 

Baby ulje i manikura Baby ulje kao novo otkriće – cure polako otkrivaju 6 kul namjena koje ima ovo ulje i za njih

njega tijela losion za tijelo parfemirani mirišljavi losioni za tijelo bolji od parfema losioni za tijelo koji jako miriše jak miris

Još vijesti