Galerija Haljine iz Bershke Bershka haljina - 1 Bershka haljina - 2 +12 Bershka haljina - 3

Bershka je mnogima omiljena shopping destinacija! Imaju hrpu komada koji su baš u trendu, a cijenom su mnogima prihvatljivi. Njihova haljina koja je dupe Skimsa je postala viralna, a evo kakve još osim nje imaju.

Svi znaju za viralnu crnu usku haljinu iz Bershke. Možda si ju i kupila! Prozvana je dupe Skims haljine jer izgleda vrlo vrlo slično kao popularna haljina brenda Kim Kardashian. Naravno, kvaliteta haljina nije ista, ali po izgledu bi na prvi pogled lako mogle zavarati. Toliko su svi fokusirani na tu jednu haljinu da su možda previdjeli neke druge totalno slatke i lijepe haljine koje ovog ljeta ima Bershka. Bilo da ideš na more, na putovanje ili ostaješ u svom gradu – ljetne haljine uvijek dobro dođu. One kratke i od laganijih materijala su kao stvorene za u njima provoditi vruće ljetne dane.

 

 

U haljini je bitno da se osjećaš ugodno i da što bolje izgleda na tvom obliku tijela. Neke cure radije biraju uske haljine, a nekima je u takvima neugodno i bolje se osjećaju u malo širim modelima. Netko voli pokazati noge, a netko sakriti! U Bershki ima i jednih i drugih!

 

 

Osim toga, neke će cure birati jednostavnost, a druge traže one haljine koje su drugačije i koje će upadati u oči. S obzirom da svatko od nas ima neke svoje drugačije želje, izdvajamo ti 15 haljina – dio će zadovoljiti cure koje traže jednostavne haljine, a dio cure koje traže one „hvatače pogleda“ haljine. Sve ih možeš pogledati u galeriji iznad i vidjeti što to trenutno nudi Bershka.

H&M u ponudi ima milijun haljina: Izdvajamo ti 15 totalno ljetnih i idealnih za nošenje svaki dan Ljetne haljine iz H&M-a H&M haljina - 1 H&M haljina - 2 +12 H&M haljina - 3

haljina ljetne haljine za svaki dan Bershka ponuda slatke haljine svakodnevne haljine haljine za ljeto kakve se haljine nose

Još vijesti