Galerija Stradivarius ljetna haljina Stradivarius ljetna haljina - 2 Stradivarius ljetna haljina - 3 +12 Stradivarius ljetna haljina - 4

Tijekom ljeta su haljine jedan od najpopularnijih komada odjeće. U njima nam nije vruće, a usput izgledaš i kao da si se potrudila oko svog izgleda, a zapravo si samo obukla haljinu.

Stradivarius je jedna od omiljenih shopping destinacijama mnogim curama i upravo je zato i naša sljedeća destinacija na kojoj ćemo pogledati kakve haljine nude ovog ljeta. Nikada ne očekujemo ništa od ovog dućana i onda nas redovito ugodno iznenadi svaki put kada uđemo u njega. Iznimka nije bila ni ovaj put. Pogledali smo kakvu imaju ponudu trenutno jednog od najpopularnijih komada – haljina. Ljetne haljine za svaki dan moraju zadovoljiti nekoliko kriterija:

Ljetna obuća Stilisti otkrivaju kakva će obuća biti u trendu ovog ljeta, a kakva se više ne nosi

1.Moraju biti nosive za svaki dan bez da izgledaju previše fensi ili kao za klub
2.Moraju biti udobne
3.Trebaju biti od materijala koji te neće dodatno grijati
4.Treba biti model u kojem ćeš se ti osjećati ugodno

 

 

Stradivarius ima u ponudi hrpu haljina, različitih modela pa sigurno svatko može pronaći model u kojem će se osjećati super. Izdvajamo ti 15 slatkih haljina koje su idealne za svaki dan i različite situacije. Iz njih se nećeš skidati cijelog ljeta. Pogledaj ih sve u galeriji iznad!

Haljine iz Bershke Ljetne haljine iz Bershke idealne za svaki dan: 15 haljina koje ćeš htjeti u svom ormaru

Moda Stradivarius ljetne haljine haljine za ljeto haljine za svaki dan slatke ljetne haljine ponuda ljetnih haljina

Još vijesti