Galerija Ljetne haljine iz Manga Ljetna haljina iz Manga - 16 Ljetna haljina iz Manga - 14 +12 Ljetna haljina iz Manga - 13

Duge, kratke, bijele, u boji, crne, s uzorkom…kratkih haljina ima HRPETINA različitih modela i boja. Kako dolazi ljeto, mnogim je curama haljina glavni izbor za vruće dane. Osim što je u njoj manje vruće, u tren oka i izgledaš sređenije.

Mango je jedan od onih dućana u kojima masa cura kupuje, a često i neki komadi postaju viralni i svi ih žele. Kvalitetom mnogi svrstavaju Mango u one malo kvalitetnije dućane, što onda opravdava i mrvicu višu cijenu. Kada ovdje nešto kupiš, šanse su veće da ćeš taj komad nositi iz ljeta u ljeto jer se neće razvući ili uništiti nakon par pranja. Kada kupuješ bilo kakvu ljetnu haljinu, bitno je da gledaš od kojeg je materijala.

 

 

S obzirom da su velike vrućine i svi se preznojavamo, nije loše gledati haljine od prirodnijih materijala. Haljine koje imaju puno poliestera možda nisu najbolji izbor, pogotovo ako se puno znojiš. U njima ćeš se znojiti još i više. Pogledali smo trenutnu ponudu u Mangu i izdvajamo ti 15 slatkih ljetnih haljina koje možeš nositi za svaki dan! Različiti su modeli pa ima ponešto za svakoga.

 

 

Da ne trošiš vrijeme i da ne moraš sama prekopavati, pogledaj što se otprilike nudi i vidi je li to nešto što ti se sviđa i što bi nosila. Iako, nema sumnje da će ti barem nekoliko haljina zapeti za oko! Vidi ih sve u galeriji iznad.

Svečane haljine Kakva će ti maturalna haljina najbolje stajati s obzirom na tvoj oblik tijela?

mango ljetne haljine haljine za svaki dan za ljeto Moda ponuda kratke ljetne haljine slatke haljine

Još vijesti