Ljetne kratke hlače

Nekim curama ljeto je najgore godišnje doba jer moraju nositi kratku i laganiju odjeću. Mnogima to i nije užitak ukoliko nemaju dovoljno samopouzdanja ili se pak srame vlastitih nedostataka.

Ovih 6 modela kratkih hlača su idealne za cure koje ljeti nemaju nikakvog samopouzdanja jer ne vole nositi kratku odjeću! Vrijeme je da se prestaneš kuhati u dugim trapericama tijekom ljeta samo zato jer te je sram – sram izbriši i nabavi neke od ovih 6 modela kratkih hlača koje će prekriti tvoje nedostatke na trbuhu, ako ih imaš! Osim toga, svi modeli su visokog struka tako da prekrivaju sve, neki te i dodatno zategnuti, dok su drugi oversized pa imaš osjećaš komocije što ti svakako treba!

1.Uže traper
Najtipičnije kratke hlače za ljeto su upravo ove. Godinama ih viđamo i one doslovno ne izlaze iz mode, a nekim curama su te zaista i najbolje!

 

 

2.Lanene
Lanene hlače su apsolutno idealne za ljeto jer se radi o laganom materijalu koji te još i hladi tijekom ljetnih vrućina. Još pogotovo je dobro to što su većinom sve široke, jer je u pitanju nerastezljiv materijal, pa dodatno prekriva sve nedostatke na trbuščiću!

 

 

Maturalna haljina Haljine s visokim prorezom su riskantne - ima način kako osigurati da ne pokažeš svima što imaš ispod

3.Sportske
Kratke sportske hlače su izrazito uske, ali baš zbog toga ti mogu dodatno prekriti i zategnuti trbuh ukoliko se njega sramiš. Tako da su one izbor broj jedan u ležernijim situacijama kada se mogu isfurati.

 

 

4.Oversized traper
Oversized traper kratke hlače su veliki hit ovog ljeta baš zato jer se i obične duge traperice nose u oversized veličini. Tako da nismo ni sumnjali da ćemo izbjeći ovaj model kratkih ovog ljeta, a dobre su jer su komotnije od onih užih.

 

 

5.Suknja hlače
Suknja hlače su također veliki hit! Sve više dućana ih ima u raznim modelima, a odlične su jer izgledaju kao suknja, a zapravo su kratke hlače. Osim toga, sve su visokog struka, a ima i onih s većim volanima koji prekrivaju nedostatke baš tamo gdje treba!

 

 

6.Kratke s gumom
Guma umjesto tipičnih gumbića također predstavlja puno veću komociju i komfor nego sve druge. Ništa ti neće smetati, a i ne moraš otkopčati hlače nakon svakog ručka!

 

 

Iskreno se nadamo da si se odlučila za jedne od njih i da ćeš napokon početi nositi kratko. Osim toga, ljeti i ovako svi nose sve pa se uopće ne trebaš sramiti sebe i svojeg tijela, a pogotovo ne nedostataka na trbuhu.

Outfit Jedini remen koji ti treba u ormaru i koji se sada nosi – ovaj će spasiti loš outfit

Hlače umjesto traperica Zaboravi na traperice barem privremeno – 4 modela hlača koje su im dostojanstvena zamjena

kratke hlače Ljeto Moda prekrivanje nedostataka

Još vijesti