Maturalna haljina

Cure su podijelile jedan trik s maturalne večeri koji bi mogao poslužiti i tebi ako se tvoja maturalna uskoro bliži! Vrlo je koristan jer nećeš morati razmišljati cijelu večer o tome kako ćeš sjesti ili plesati u svojoj haljini.

Sve cure za svoju maturalnu žele izgledati besprijekorno pa zbog toga često riskiraju neke neugodne situacije koje bi im se mogle dogoditi. Jedna od tih situacija je definitivno i haljina s visokim prorezom na nozi za koju je dovoljan jedan krivi potez da ti se sve vidi. No, uz ovaj trik, i taj problem će se riješiti!

 

@ruler.15

prom

♬ Bound 2 Kanye - n333n

 

Kako bi izbjegla potencijalne neugodne situacije na svojoj maturalnoj večeri, a imaš haljinu s visokim prorezom, ispod nje obuci neke ekstra kratke i pamučne hlačice. One će ti pomoći da se lakše krećeš cijelu večer bez da razmišljaš o tome hoćeš li u kojem trenutku krivo sjesti ili plesati, a da ti se ne vide gaćice. Osim toga, biti će ti puno ugodnije kada znaš da puno cura to već i radi pa te ne mora biti sram nositi ih ispod haljine. Na kraju krajeva, niti se ne vide, a služe tome da ti bude lakše i da ti cijela večer prođe bez neugodnih situacija!

Maturant na maturalnoj večeri Pratnja na maturalnu kakvu bi svatko htio: Maturant pozvao poznatu folk pjevačicu i ona pristala

Bolovi u trbuhu Menga na dan maturalne večeri ili nekog drugog bitnog događaja - 6 stvari koje će ti pomoći

Maturalna večer maturalna haljina prorez kratke hlače trik

Još vijesti