Emma Mac

Kada imaš onu posebnu prigodu, neki poseban dan kada ti šminka mora na licu izdržati dulje nego inače, to je situacija kada će ti ovaj trik doći itekako dobro. Emma je pokazala što ona radi kad joj šminka mora stajati ekstra dugo i svi se slažu da ovo radi.

Bilo da ti šminka treba stajati na licu satima za neku posebnu prigodu ili za svaki dan, ovaj korak možeš bez problema koristiti i u svom svakodnevnom šminkanju. Prva stvar koju možeš napraviti da ti šminka izdrži što dulje je staviti primer. On će pomoći da se šminka bolje uhvati za lice i da bude dugotrajnija, ali nećemo govoriti o njemu jer imamo jedan još bolji trik. Tiktokerica Emma je svojim videom mnogima otvorila oči.

Šminka Drogerijska šminka koja je postala viralna na društvenim mrežama – 9 odličnih proizvoda

Neki znaju za njega, neki ne, a ako ti do sada nisi znala, vrijeme je da počneš koristiti sprej za setiranje i na ovaj način. Dok bi ga inače vjerojatno našpricala na lice na kraju šminkanja, trebaš ga ubaciti u rutinu kada blendaš korektor ili puder. Samo svoju spužvicu na blendanje našpricaj sa sprejom za setiranje i onda blendaj. To će zacementirati šminku na tvoje lice.

 

@0emmamac

Whoever told me this is a lifesaver

♬ fearless sped up - r & m <33

 

Cure se u komentarima slažu da ovaj trik stvarno radi i preporučuju ga svima. Ne moraš blender doslovno „namočiti“ u spreju za setiranje, samo ga umjereno pošpricaj i to će biti sasvim dovoljno. Izblendaj puder ili korektor kako bi to i inače napravila i to je to. Ništa komplicirano niti korak koji će ti uzeti dodatnih nekoliko minuta tijekom šminkanja, a rezultat će biti itekako dobar. Vrijedi isprobati!

Šminka Kako se šminkati ljeti? Šminka koju NIJE pametno koristiti tijekom ljeta vs. ona koja je idealna za ljeto

šminka šminkanje makeup dugotrajan makeup trik u šminkanju da šminka izdrži na licu što dulje

Još vijesti