Šminka

Jeftini i hvaljeni na sve strane – to su ovi proizvodi. Na TikToku cure ne prestaju pričati o njima. Neki su postali popularni tek nedavno, a neki su hit već dugo vremena. Dobra je vijest da ćeš sve ove proizvode pronaći u drogerijama.

Čak i kada je šminka jeftina, ne želimo bacati novac na stvari koje ispadnu loše. Nekada treba i riskirati jer ćeš tako pronaći neki dragulj, ali nekada samo želimo kupiti puder koji će nam sigurno biti dobar. E pa s ovim proizvodima ne možeš pogriješiti! Na društvenim mrežama cure ovih 9 proizvoda hvale na sve strane i non stop ih koriste. Postali su mnogima favoriti i neke je zbog toga postalo i teško uhvatiti na policama dućana. Svi su proizvodi jeftini i prati ih dobar glas – čini se kao s njima ne možeš pogriješiti. No, svakako prije kupnje pogledaj jesu li za tvoj tip kože.

1.L'Oreal True Match tonirani serum
Puder idealan za ljeto! Ukoliko pratiš beauty sadržaje na društvenim mrežama, sigurno si već vidjela minimalno jednu osobu da ga koristi i da je oduševljena.

 

 

2.Rimmel olovka za usne u nijansi Capuccino
Legendarna olovka za usne koja trenda već odavno, ali kako vrijeme prolazi, njoj popularnost ne pada.

Šminka Dvije savršene nude kombinacije za usne: Jedna s drogerijskim proizvodima i jedna sa skupljom šminkom

3.Maybelline Vinyl Ink
Tekući ruž za usne koji je dugotrajan i ne izgleda na usnama suho i ružno. Ovo je još jedan od onih proizvoda kojeg se influencerice ne mogu nikako zasititi.

 

 

4.NYX Plump Right Back Primer
Odličan primer za ljeto jer je hidratantan! Neki kažu da je dupe popularnog Milk Hyrdo Grip primera.

Glowy tekući puder Za ljeto mat pudere spremamo u ladicu: 7 glowy tekućih pudera uz koje ćeš imati zdrav sjaj lica

5.NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer serum
Već se godinu dana priča o ovom proizvodu! Iako nije tek izašao na tržište, i dalje je popularan. To ti samo govori koliko je dobar.

 

 

6.e.l.f. Halo Glow Liquid Filter
Univerzalni proizvod koji se može koristiti na više načina i osvojio je cure. Može se dodati u puder da bi tvojoj bazi dao malo više sjaja ili se može koristiti kao highlighter.

7.L'Oreal Telescopic maskara
Maskara 2023. godine.

 

 

8.e.l.f. Brow Lift
U potrazi za dobrim proizvodom za obrve, ne trebaš tražiti dalje. Ovaj gel za obrve drži svaku dlačicu točno tamo gdje ju staviš i usput nije niti skup.

9.Essence baby got blush
Osim maskara, Essence proizvodi ne postaju često popularni, ali jedan koji viđamo non stop posljednjih mjeseci je Essenceovo rumenilo u stiku. Svi ga isprobavaju – i budu oduševljeni.

 

 

šminka tiktok društvene mreže instagram Viralno viralni proizvodi drogerijski proizvodi u trendu

Još vijesti