Čizmice

S dolaskom nižih temperatura i kišnih dana jasno je da je ljeto pri kraju. Iako se još nadamo kojem toplijem danu, ne zavaramo se, jesen samo što nije tu. A to znači i dolazak novih trendova!

Za jesen nam treba obuća koja će nas grijati u danima kada je to potrebna, koja će nas zaštiti od kiše, ali i koja će izgledati dobro. Nije loše baciti oko na to što će biti u trendu jer možda će se baš nositi nešto što se tebi sviđa. Ove se godine za jesensko doba posebno izdvojilo 5 modela obuće koji će se nositi. Od čizmica preko cipela do tenisica, za svakoga ponešto. Definitivno će ti outfiti uz ove cipele izgledati jesensko i baš dobro.

1.Mokasinke

 

 

Veliki trend koji je krenuo prošle godine, a koji kako se čini nije još gotov. Vraća se i ove jeseni. Idealne su za ovo prijelazno razdoblje kada još nije jako hladno, ali nije više ni toliko toplo – i uvijek postoji mogućnost kiše. Mokasinke zvuče kao nešto što bi nosila tvoja mama, ali modeli koje možeš pronaći u dućanima uglavnom ne izgledaju kao nešto za mame. Ovo je idealno za sve cure koje vole 'preppy' stil.

2.Čizme do iznad koljena

 

 

Kada postane prehladno za nositi kratke suknjice i haljinice, a ne želiš ih još spremiti na dno ormara, tu su ove čizme. Nose se i ove godine i može se reći da su do sada već postale pravi klasik. Iako se radi o visokim čizmama, više su za jesen nego za zimu, jer neće te zaštiti previše od snijega i hladnog vremena.

Jesenski outfit Ovo će biti jesenski hit: Sako iz H&M-a koji zbog jednog detalja izgleda puno skuplje nego što je

3.Gležnjače s platformom

 

 

Za one koji su spretniji u hodanju na visokim petama, ove jeseni mogu isprobati profurati neki model gležnjača s platformom. Obično su s malo višom petom, ali pošto je peta debela, dosta su stabilne. Bit će zvijezda outfita.

4.Obične kožne bijele tenisice

 

 

Klasici su klasici s razlogom. Ako nisi netko tko je fan cipela, nema puno kompliciranja. I ove godine se nose obične bijele kožne tenisice. Idu na sve, izgledaju dobro i sigurno ih već imaš doma. Zbog svega toga, ovo je savršena jesenska obuća!

5.Srebrne i zlatne cipele za fensi događanja

 

 

Za one koji ove jeseni imaju neko fensi događanja i trebaju nove cipele, dobro je znati da su veliki hit zlatni i srebrni modeli. S njima sve izgleda dodatno glamurozno.

Traperice Pravila nošenja traperica: Slijedi ovih 7 i sigurno ćeš uvijek izgledati super u njima

Moda jesen u trendu jesenski trend obuća što se nosi

Još vijesti