Jesenski outfit

Iako jesen još uvijek nije službeno tu, osjećamo da je blizu. S njome će doći i hladnije vrijeme, a to znači da je ljeto gotovo – nemoj se odmah rastužiti jer ima stvari kojima se možeš veseliti!

Jesen bez ovih nekih modnih komada jednostavno nije jesen. Iako nije tako lijepo godišnje doba kao ljeto, ima svojih čari zbog kojih ju baš volimo. Jedna od tih čari je upravo jesenska odjeća i obuća kojoj se jako veselimo, a može nam popraviti loše raspoloženje koje je nastalo jer znamo da je ljeto gotovo. Jedva se čekamo vratiti ovim jesenskim komadima, a i isprobati neke drugačije kombinacije od svih njih koje imamo doma. Ako ih i nemamo, možemo kupiti nešto skroz drugačije tako da isprobamo nešto novo, ali svejedno da ostanemo vjerni ovim jesenskim komadima koji su nezamjenjivi. Zbog njih je jesen ljepša, pogotovo kada ih uskladiš s jesenskim šarenim bojama po kojima je ovo godišnje doba baš specifično.

1.Dolčevite

 

 

2.Oversized džemperi

 

 

3.Kožna jakna

 

 

4.Jesenske tople haljine

 

 

5.Visoke čizme

 

 

6.Trenirke

 

 

7.Oversized sako

 

 

8.Parka jakne

 

 

9.Čizme s debelim džonom

 

 

10.Kožne hlače

 

 

Sada kada si provjerila popis, sigurni smo da si promijenila mišljenje jer ne možeš odoljeti ovim komadima. Pogotovo zato jer ih nismo nosili već dugo, s obzirom na to da nas ljetne vrućine prate već mjesecima tako da će ovi modni komadi sigurno biti dobro iznošeni ove jeseni.

Jesenski outfiti Dosta ti je traperica? Umjesto njih možeš nositi ovih 6 tipova hlača i izgledati još i bolje

Outfit Jesenski trendovi koje možeš nositi već sada – 8 njih koje cure na Instagramu obožavaju

Moda jesen modni komadi jesenski trendovi odjeća

Još vijesti