Galerija Ljetne manikure Plaža Ljubavni sa srčekima +17 More kao inspiracija

Kako se mijenjaju godišnja doba i sezone, tako mijenjamo i ideje za manikure. Kada dože zima i Božić, gravitirat ćemo prema kombinacijama crvene i zlatne boje, a preko ljeta smo u šarenom điru!

Vrijeme je za ljetne manikure. Ljeto je službeno počelo, vrijeme je (većinom) sunčano i toplo, a neki su već i krenuli na more. Došlo je vrijeme kada obraćamo posebnu pozornost na pedikuru, ali nemoj zato zaboraviti na nokte na rukama. Ljeto je savršeno vrijeme da si daš oduška i da napraviš neku ludu i drugačiju manikuru. Nema škole, nema nikakvih obaveza i možeš imati nokte kakve ti god srce želi. Pitanje je samo kakve!

Manikure Koji će oblik noktiju najbolje izgledati na kratkim, a koji na dugačkim noktima?

Ako si bez ideja, tu smo da te spasimo. Donosimo ti čak 20 prijedloga za ljetne manikure. Nema šanse da među njima ne pronađeš barem njih nekoliko koje ti se sviđaju. Svaku možeš i prilagoditi i promijeniti boje i napraviti ju još više jedinstvenom. Sada ćeš do kraja ljeta imati inspiracije. Svih 20 ideje za ljetne manikure možeš pogledati u galeriji iznad.

Francuska manikura na sto načina: Umjesto standardne, možeš ju nositi na ovih 15 načina Manikure Latice cvijeta Vatrice +12 Paukova mreža umjesto linije

manikura nokti ljetna manikura inspiracija prijedlozi za ljetnu manikuru kakve nokte staviti ideje za nokte fora nokti slatki nokti drugačije manikure šarena manikura

Još vijesti