Manikura noćnog neba

Kada gledamo neke manikure s motivima poput noćnog neba sa zvijezdama, to se čini tako teško napraviti. Mislimo si da nema šanse da mi to možemo – ali možemo! Samo treba znati pravu tehniku.

Za napraviti neku lijepu manikuru uopće ne trebaš ići kod manikerke, jer puno toga možeš napraviti i sama doma. Naravno, ukoliko si netko tko je antitalent za crtanje, onda je možda ipak bolje naručiti se kod profića. No, ako si voljna vježbati i možda koji put i pogriješiti, za tren oka ćeš imati nokte kao iz salona, a napravila si ih sama doma. Sigurno imaš milijun lakova za nokte i sada je vrijeme da ih počneš koristiti.

Nalakirani nokti Kako da ti lak na noktima izdrži što dulje? 10 savjeta uz koje se neće skinuti i okrhnuti za par dana

Pokazat ćemo ti da uopće nije teško napraviti neke kul dizajne, a jedan od njih je noćno nebo posuto zvijezdama. Zvuči preteško i prekomplicirano, ali nije, samo treba znati što i kako raditi. U jednom je videu ova cura pokazala nekoliko tutoriala, a prvi je ovaj koji nama treba!

 

@manikujr

 

♬ оригінальний звук - manikujr

 

Da bi dobila noćno nebo, uzela je crni lak za nokte i štapić za uši s vaticom. Vaticu je močila u boju i tapkala po gornjem dijelu nokta. Nakon toga je slično napravila s bijelim lakom, kako bi dobila dimenziju, tj. dodala oblake. S tankim je kistom (uzmi kist za šminkanje ako ga ne koristiš) napravila male plusiće koji su zvijezde. Da više sliče na zvijezde, u središte svakog plusića je dodala točkicu s čačkalicom. I to je to!

Manikure za kratke nokte Kratki i slatki: 20 ideja za manikure koje izgledaju odlično na kratkim noktima

Divno noćno nebo, a iako ima nekoliko koraka, puno jednostavnije nego što bi očekivala. Bitno je samo da imaš štapić za uši, čačkalicu i tanki kistić. Pogledaj tutorial i vidjet ćeš da i ti to možeš. Umjesto crne, ti možeš koristiti i tamnoplavu boju, izgledat će jednako dobro.

manikura prijedlog za manikuru napraviti kod kuće noćno nebo na noktima inspiracija za manikuru napraviti sama tutorial za manikuru

Još vijesti