Bez šminke

Nošenje tone šminke odavno nije kul. Osim što neće izgledati dobro, ni tvoja koža neće biti sretna ispod tri sloja pudera. Jači makeup čuvamo za posebne prilike, a za svaki dan je uvijek bolje birati prirodnije.

Hailey Bieber za svoj svakodnevni makeup look koristi samo korektor, kojeg stavi doslovno dvije točkice na lice. Ona možda izgleda savršeno s dvije točkice, ali nama drugima će ipak trebati koja točkica više. Pa ipak, Hailey je na dobrom tragu. Za svaki dan je u posljednje vrijeme u trendu nositi što manje šminke. Kako izgledati dobro bez svih proizvoda koje bi inače stavila? Nije nemoguće! Treba samo par stvari koje će naglasiti tvoje prednosti, sakriti tvoje mane i koje neće izgledati teško na licu. Zato trebaš pametno birati proizvode za šminkanje.

1.BB krema
Ako tebi dvije točkice s korektorom ipak neće napraviti posao i treba ti nešto malo više i želiš ujednačiti ten na cijelom licu, umjesto pudera probaj BB kremu. Ona će imati manje prekrivanje, ali će ti svejedno ujednačiti ten i sakriti male nedostatke. Ako nemaš BB kremu napravi svoju – pomiješaj malo pudera s kremom za lice i utapkaj blenderom. Izgledat će prirodno i kao da ni nemaš puder.

2.Počupaj obrve
Obrve su bitne, a umjesto da na njih staviš tonu proizvoda, redovito ih čupaj u oblik za koji misliš da ti najbolje stoji. Nemoj samo pretjerati! Održavaj ih uvijek uredne i nećeš niti morati nikakve proizvode stavljati na njih.

 

 

3.Gel za kosu za fiksiranje obrva
Ako želiš nositi obrve začešljane prema gore, što je u trendu i dalje, začešljaj ih gelom za kosu. Proziran je, dovoljno čvrst da ih drži na mjestu cijeli dan, a neće izgledati jako našminkano.

Vaseline na trepavicama Zašto svi stavljaju Vaseline na trepavice prije maskare? Ovo je novi trend koji radi čuda trepavicama

4.Na trapevice Vaseline
Nedavno smo predstavili ovaj hack koji trenda na društvenim mrežama. Da bi ti trepavice izgledale uvijenije, bujnije i tamnije, samo trebaš na njih staviti malo Vaseline masti i onda ih uviti uvijačem za trepavice. Izgledat će kao da imaš lash lift, a zapravo si stavila samo malo kreme.

 

@brighattas #lashhack ♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

 

5.Usne istrljaj pilingom
I stavi kasnije na njih labelo. Redovito koristiti piling na usnama nije loša ideja. Tako će ti usne uvijek biti mekane i neće biti kožica koje se ljušte. Umjesto ruževa i sjajila, labelo će biti dobra zamjena. Usne će ti izgledati njegovano i sjajit će se.

6.Svijetle nijanse smeđeg sjenila ili olovke za oči
Ako želiš malo naglasiti oči, koristi za to smeđe nijanse. Bilo da ćeš staviti malo smeđeg sjenila u pregib ili obrubiti oči smeđom olovkom – i jedno i drugo će izgledati prirodnije nego kada bi to isto napravila crnom olovkom. Iako ćeš nositi malo šminke, neće izgledati kao da si jako našminkana. Samo pazi da biraš nijanse koje su mrvicu tamnije od tvoje boje kože, ne previše.

 

 

7.Nekoliko fejk pjegica
Fora detalj koji ne izgleda kao šminka iako je. Dodavanje nekoliko fejk pjegica će učiniti da izgledaš prirodnije i kao da imaš manje šminke. Ovo možeš lako napraviti olovkom za obrve ili na bilo koji drugi način koji ti se čini najjednostavnijim.

Prirodna šminka Šminkanje na prirodniji način: Ako to želiš, ove make up proizvode moraš izbaciti iz kolekcije

šminkanje makeup prirodan makeup Prirodan izgled Proizvodi kako postići no makeup makeup

Još vijesti