Slika nije pronađena

Nyxovo sjajilo/ruž čiji je puni naziv 'Shine Loud High-Shine' apsolutno dominira na beauty sceni unazad nekoliko tjedana! Njegova 'tajna' je ta da se radi o neizbrisivom ružu, odnosno sjajilu, kojeg isprobavaju influenceri i TikTokeri kako bi se uvjerili – radi li se zaista o neizbrisivom ružu?!

Ovaj ruž je sve dostupniji na raznim web shopovima, a dolazi u čak 24 različite nijanse! Nyx je poznat po pozitivnim i hvalevrijednim recenzijama njihovih korisnica, ali ovim proizvodom je apsolutno izdominirao na društvenim mrežama! Posebice na TikToku gdje ne samo da poznati TikTokeri isprobavaju učinkovitost ovog ruža, već i svi drugi korisnici koji se žele uvjeriti radi li se zaista o neizbrisivom ružu na usne.

Prema videima zaključujemo da se radi o zaista izdržljivom ružu kojeg su brojni isprobali čak i dok su ručali, a on se nije izbrisao.

Neki su imali i problema da ga više nisu ni mogli skinuti s usana! U svakom slučaju, u sadašnjoj situaciji kada su maske must have svakog outfita, ovaj ruž je odlična solucija jer se ne može niti obrisati, niti preslikati na zaštitnu masku, tako da definitivno pogoduje vremenima u kojima živimo.

Pogledajte još:

Izgleda da barem polovica nas krivo pere kosu: Frizerka podijelila savjete, a rezultati oduševili ljude

Isprobali smo Baleine flastere za prištiće: Cijeli pothvat završio kao totalni fejl?

Svi su zaluđeni ovim magičnim tajicama! Učinit će da ti guza izgleda bolje nego ikad - čak iako si ravna

šminka shine loud high-shine sjajilo Ruž za usne nyx tiktok

Još vijesti