Hailee Steinfeld

S dolaskom jeseni, za sve ljubitelje manikure, došlo je do ozbiljnih promjena u bojama lakova za nokte.

Umjesto svijetlih i neonskih nijansi, biramo one koje su puno tamnije i dublje. Iako su vrlo aktualne tzv. mliječne manikure, koje povezujemo s trendom i estetikom „tihog luksuza“, ne žele svi nježne boje.

Pa koja je to manikura koja će biti trend ove sezone, za sve one cure koje vole intenzivne nijanse? Riječ je o „cherry mocha“ nijansi. Upišete li ovaj hashtag na TikTok ili Instagram, pronaći ćete na milijune videozapisa i fotki.

 

@yodeebs cherry mocha🍒☕️ #nails #nailinspo ♬ original sound - yodeebs

 

Na prvi pogled se nijansa „moka trešnje“ čini sličnom bordo boji. To je nijansa koja je zapravo kombinacija crvenih tonova s bojama kave. Duboka je to nijansa, koja zapravo podsjeća, kao što joj i samo ime govori, na boje zrele i sočne trešnje .

Ovo je nijansa koja bi se mogla zadržati i nakon jesenske sezone, čak i za vrijeme božićnih blagdana. Zamislite da na tu boju stavite samo malo svjetlucavog gornjeg sloja i „voila“, imate blagdanski sjaj na svojim noktima.

 

 

jesenska manikura manikure za jesen cherry mocha moka trešnja boja noktiju bordo boja boja trešnje boja trešnje na noktima ideje za manikure

Još vijesti