Galerija Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 +3 Jennifer Lopez - 4

Obično ćemo na nokte na rukama stavljati neke lude dizajne i dodatke, ali rijetko kada na nožne nokte. Njih većina nalakira i to je to. Bez puno pretjerivanja. Jennifer Lopez nije većina i to je sada još jednom i dokazala.

Nema veze što je zima i nije doba godine kada su nožni prsti i manikura na njima u fokusu. Jennifer Lopez je svejedno napravila super ekstra nokte – jer zašto ne. Tko zna, možda ona provodi blagdansko vrijeme na nekom tropskom otoku. U svakom slučaju, otišla je korak dalje od svih i na nožne nokte stavila Swarovski kristale. Totalno ekstra! Fotku s noktima je objavio njen maniker Tom Bachik. Odabrala je čokoladno smeđu nijansu laka, koja je baš idealna za ovo doba godine, a palac je dobio i kristale.

 

 

Ovo je dobra ideja i za manikuru, za nokte na rukama, koju možeš iskopirati. Čini se primjerenija za ruke, ali ako želiš da ti nožni prsti budu toliko kul da hvataju poglede, sada znaš kako to radi J.Lo. Sviđa li se tebi ovakva pedikura?

Sviđa li ti se pedikura koju je napravila J.Lo?

Ukupno glasova:

Tom Bachik radi nokte brojnim slavnim osobama, a posebno su istaknute J.Lo i Camila Cabello. Kakve je još nokte radio slavnim damama možeš vidjeti na njegovom Instagram profilu.

Inspiracija za zimsku manikuru: 15 prijedloga za tvoje sljedeće nokte Zimske manikure Pahuljice kao fokus Minimalistički +12 Kao da ti je snijeg na noktu

Jennifer Lopez pedikura zimska pedikura swarovski na noktima ideja za manikuru

Još vijesti