Galerija Mirta Miler Mirta Miler - 2 Mirta Miler - 3 +3 Mirta Miler - 4

Nekada inspiraciju za novu manikuru možeš pronaći kada ju uopće ne tražiš! Baš nam se to dogodilo i ovaj put. Skrolali smo po TikToku, gledali videe i onda nam je izletio jedan od posljednjih Mirtinih videa.

Mirta često ima svoje prirodne nokte, ali kada stavi manikuru, onda je to neka posebna. Sada je pokazala svoje nove nokte i oduševila i nas i hrpu drugih svojih pratitelja. Nisu ljetni, nisu jesenski, ali su idealni za sve ljubiteljice crne boje. Ona ih je nazvala „heartbreaker nails“, i bez obzira što ni u komentarima nikome nije jasno što to znači i zašto su to „heartbreaker nails“, ipak im se svi dive. Nakon slatke ružičaste girly manikure, sada je odabrala ovu.

 

@mimiermakeup

Heartbreaker nails_nail inspo if you need some🖤

♬ what is love - edits

 

Izgleda kao neka verzija francuske manikure, malo upgrejdana. Manikerka joj je cijeli nokat obrubila crnom bojom, a onda popunila prozirnom crnom. Crno sa crnim izgleda odlično! Ako si više fan slatkih i girly manikura, baci oko na prošle nokte koje je nosila. Možeš ih malo bolje vidjeti i na ovom videu.

 

 

Ukoliko sama radiš svoje nokte, možeš čak pokušati i rekreirati sama ovaj crni dizajn. Pokazala je korake koje je radila manikerka, a jedino se možeš namučiti s dobivanjem prozirne crne boje – a najjednostavniji način za riješiti taj problem je nabaviti prozirni crni lak.

Manikure za ljeto Ideje za manikure za kolovoz: 15 prijedloga za tvoje nokte za kraj ljeta

Nalakirani nokti Kako da ti lak na noktima izdrži što dulje? 10 savjeta uz koje se neće skinuti i okrhnuti za par dana

Mirta Miler mimiermakeup nokti manikura prijedlog manikure inspiracija za manikuru crni nokti ideja za crnu manikuru

Još vijesti