Galerija Mirta Miler Mirta Miler Mirta Miler +6 Mirta Miler

Trebaš ideju za manikuru? Imamo jednu! Nikako neće biti za one koji vole kratke, jednostavne i obične nokte. Mirta je pokazala svoju novu manikuru s hrpom različitih detalja.

Prošao je Božić i doček Nove godine i vrijeme je da uzmemo predah od crvenih i zlatnih šljokičastih manikura i da isprobamo nešto novo i drugačije. Dobru ideju za manikuru možeš prepisati od Mirte Miler. Imala je pauzu od stavljanja nokti, ali sada se vratila dugim noktima i pokazala novu manikuru. Stavila je prozirne nokte s hrpom različitih detalja, od pirsinga preko motiva do cirkona. Sve u jednom! Neće biti nokti za minimaliste, ali mogu inspirirati drugi tip cura: one koje vole imati ekstra nokte koji neće biti ni malo dosadni.

Manikura Mirte Miler

Mirta voli nositi duge nokte i par je puta pokazala i kako ih sama ukrašava. Isto možeš i ti! Sve se više cura okreće stavljanju nokti iz drogerija koji se samo zalijepe i onda ih ukrašavaju kako žele.

 

 

Mirtinim se noktima možeš inspirirati i napraviti neke svoje na sličnu foru – ne moraju biti identični. Stavljanje piersinga na nokte je jedan od novijih trendova. Neki ga stave tako da „probuše“ nokat, ali bolja je opcija ovako kako ih Mirta nosi.

Nokti koji će biti u centru pažnje: Manikura Khloe Kardashian vrišti „luksuz“ Khloe Kardashian Zlatna francuska manikura Za Valentinovo +5 3D

Mirta Miler mimiermakeup manikura nokti ekstra manikura inspiracija za manikuru kakve nokte staviti ideja za manikuru

Još vijesti