Zimski outfit

Zima nije vrijeme kada je strašno nositi suknje i haljine. Mislimo da ćemo se smrznuti, ali zapravo, uz tople termo tajice i visoke čizme, neće ti biti hladno. Pogotovo ako ne planiraš cijeli dan biti vani.

Svi koji tijekom zime ne nose suknje i haljine ne znaju što propuštaju. Samo zato što se radi o najhladnijem godišnjem dobu, i dalje se mogu bez problema nositi haljinice i suknje. Jedino je bitno da se pametno odjeneš i da ispod staviš što toplije i deblje najlonke ili iskoristiš neki od bezbroj trikova s društvenih mreža kako osigurati toplinu i izgledati sjajno. Visoke čizme i dugačka jakna ili kaput su samo neki od predmeta koji će ti u tome pomoći. Ako se i ti ne bojiš zime, onda će ti ove ideje za outfite itekako dobro doći. Hlače ćemo spremiti sa strane i umjesto njih ove zime nosimo suknje i haljine – evo koje se nose i kako ih nositi.

1.Kožna suknja ili kratke hlačice

 

 

Kožnu odjeću je ugodnije nositi u hladnijim nego u toplijim mjesecima kada se zbog znoja lijepi za kožu. Iako kožne stvari nisu najčešće ultra tople, uz dobru i toplu osnovu, neće biti hladno u njima ni sada. Kožne hlačice ili suknja mogu dati ono nešto ekstra tvojim zimskim outfitima.

2.Duga suknja

 

 

Veliki hit ove jeseni i zime su duge suknje. Na prvu možda ne zvuče kao nešto wow, ali ima stilova koji mogu izgledati baš dobro. Pogotovo uz tople zimske pulovere. Duga suknja će ti barem malo više zaštiti noge od hladnoće.

Jesenski outfiti Kakve se niske čizmice nose ove zime? Baci oko na 6 modela koji su trenutno najpoželjniji

3.Mini minica

 

 

Minica i visoke čizme su ultimativna zimska kombinacija za cure koje radije biraju suknje nego hlače. Uske minice nikada ne izlaze iz mode, pogotovo one s kariranim uzorkom i od malo toplijeg materijala, koje ni ne možeš nositi ljeti. Izgledaju baš idealne za zimu, barem za one dane dok nisu minusi.

4.Zimska pletena haljina

 

 

Bilo kraća ili duža, sasvim je svejedno, jer koja god, odlično je rješenje za dane kada su ti hlače dosadile. Kao da nosiš dugački džemper! Zimske su haljine mnogima drage jer su češće i široke pa su i udobnije, a i lijepo griju.

5.Pleteni set

 

 

Pletene setove ne moraš nositi zajedno, ali stvoreni su da budu skupa i izgledaju tako dobro kada tvore outfit. Ove je godine bilo nekoliko takvih setova u H&M-u zbog kojih su cure na društvenim mrežama gubile glavu. Izgledali su lijepo, a ako si koji uhvatila ove jeseni, iskoristi ga i sada.

H&M outfiti H&M ima najbolju jesensku kolekciju: 10 komada u koje su se ljubiteljice mode zaljubile

6.Haljina s zimskom majicom ispod

 

 

Imaš haljinu koju obožavaš, ali ima kratke rukave ili ramenice? Nikakav problem! Zima ti ne mora stati na put da ju nastaviš nositi. Samo ispod nje stavi košulju, dolčevitu ili bilo koju drugu majicu i nastavi ju nositi. Ako je neka ljetna lepršava haljinica može izgledati malo čudno, ali za sve ostale, ovo će biti top rješenje. Tako jednostavno, a puno puta zaboravimo na tu opciju.

Zimski outfit Tople majice su najbolji komad odjeće zimi: 7 modela pulovera koji se najviše nose ove godine

7.Spoj casual pletene veste i fensi svilene suknje

 

 

Ako s nekim pomalo svečanim komadom spojiš neki običan, svakodnevni i staviš čizme koje su casual, to može biti super kombinacija za svaki dan. Svi imamo u ormaru one komade poput svilenih suknja koje smo kupili jer se nose, ali ih onda na kraju ne nosimo jer nam se čine presvečane za svaki dan. Ovo je ideja kako ih nositi ove zime. Svilene suknje izgledaju super na pletivo.

Moda zimska moda zimski outfiti odjevne kombinacije inspiracija suknje po zimi haljine

Još vijesti