Zimski outfit

Moramo se početi oblačiti sve toplije. Kožne jakne i tanke majice više ne prolaze. Prebacujemo se na tople i pletene stvari. Puloveri su ono što većina nosi zimi, jer osim što su topli, izgledaju lijepo.

Tijekom zime se ne skidamo iz toplih pulovera. Znaš da će ti u njima biti toplo, a i ima ih toliko različitih modela da možeš lako pronaći neki koji će odgovarati tvom stilu. Uz to, idu uz sve. Možeš ih nositi na sve modele traperice, suknje, ispod ljetnih haljina, na tajice i trenirke, doslovno SVE. A kakve pulovere i pletiva odabrati? Ove se godine posebno nosi 7 modela među kojima će svatko pronaći neki baš po svom ukusu.

1.Oversized puloveri

 

 

Zimski komad odjeće u kojem ćeš se osjećati najudobnije. Drago nam je da se ovakvi puloveri nose i ove godine jer su super udobni, a i izgledaju savršeno uz sve hlače užih nogavica.

2.S izrezima

 

 

Puloveri koji imaju izreze na čudnim mjestima, bilo na leđima ili na ramenima, još su jedan stil koji cure biraju ove godine. Možda nisu najpraktičniji kada se želiš zaštiti od hladnoće, ali izgledaju drugačije i zanimljivije. Svi imamo i takve dane, kada želimo izgledati posebno i istaknuti se.

3.Plavi

 

 

Nose se jarke boje, a pogotovo plava. Prošle su zime bili veliki hit narančasti, ove godine su ih zamijenili plavi. Ako jarke boje nisu tvoj đir, možeš ga nositi i u pastelnoj nijansi ili u skroz tamnim nijansama koje su gotovo pa crne.

Outfit u sivoj boji Boje odjeće koje cure vole jer svaki komad zbog njih izgleda luksuznije i skuplje - i baš su za zimu

4.S prorezima

 

 

Na donjem dijelu. S obje strane. Odjednom su se ovakvi puloveri počeli pojavljivati po dućanima i na fotkama influencerica. Nekada je mali detalj poput ovoga baš ono što će osvojiti cure. Zato što ima proreze, ne izgleda toliko baggy na tijelu i naglasit će ti malo više struk od običnog oversized pulovera.

5.Fluffy modeli

 

 

Oni mekani dlakavi modeli koje uvijek u prolazu po dućanima podragamo. Ovakvi su puloveri idealni za zimske mjesece jer osim što izgledaju toplo, budu i topli. U njima ćemo se osjećati baš ugodno dok vani padaju snijeg i kiša.

6.S vodoravnim prugama

 

 

Najčešće su u kombinaciji bež i crne boje ili bež i plave boje, ali i sve druge prolaze. Vodoravne pruge su hit.

Jesenski outfiti Kakvi će kaputi najbolje stajati niskim curama, a kakvi visokim curama?

7.Kratke i uske vestice na kopčanje

 

 

Za one dane kada je malo toplije, nose se i majice na kopčanje, kratke i uske. Totalno su u stilu 90-ih, a nije tajna da se ovo razdoblje sve više vraća u modu. Bilo je za očekivati i da će se ove jeseni i zime nositi i ovakve vestice. Idealno za one dane kada si se spremna malo smrznuti samo da bi izgledala dobro.

Moda u trendu jesen zima puloveri pletiva in modeli kakvi se nose tople zimske majice

Još vijesti