Galerija H&M outfiti Karirana minica Kargo hlače +7 Pleteni suknjica i pulover

Jesenske su kolekcije pomalo došle u dućane, a jedan koji se za sada pokazao u najboljem svjetlu je H&M. U svima je ostalima ponuda tako-tako, ali kod njih su komadi koji zapinju za oko.

Iako je još mrvicu pretoplo da nosimo jesensku odjeću, to ne znači da nećemo napraviti mjesta za nju u ormarima jer će vrlo uskoro trebati. Za neke to znači i da je vrijeme za kupiti koji novi komad za ovu godinu. Nakon obilaska shopping centra i pregledavanja ponude za jesen, morat ćemo se složiti s curama s TikToka i dati ove sezone titulu najbolje jesenke kolekcije u ruke H&M-a.

Jesenski outfit Ovo će biti jesenski hit: Sako iz H&M-a koji zbog jednog detalja izgleda puno skuplje nego što je

Kod njih su za sada itekako najbolji komadi odjeće i cure ih već kupuju kao lude. Izdvojili su se neki komadi koji djeluju tako udobno i toplo, a istovremeno ćemo se u njima osjećati sređeno. Ovih su se 10 posebno izdvojili! Pogledaj ih sve u galeriji iznad!

Jesenski trendovi koje će ove godine nositi sve zaljubljenice u modu: Ovih 10 komada će dominirati Jesenski modni trendovi Smeđa kožna jakna Sve nijanse narančaste +7 Traperice s nogavicama ravnog kroja

 

H&M Jesenska kolekcija Moda najbolji komadi u trendu

Još vijesti