Galerija Skims haljina Bershkina verzija popularne Skims haljine - 1 Bershkina verzija popularne Skims haljine - 2 +2 Bershkina verzija popularne Skims haljine - 3

Nemamo novaca za Skims, pogotovo kada dodaš i sve dodatke koje moraš platiti jer ti se paket šalje iz SAD-a. Za sada do brend odjeće Kim Kardashian nije tako lako doći ako živiš u Europi, ali nema niti veze, jer tu su jeftiniji brendovi koji rade skroz dobre kopije.

Skims se hvali na sve strane i cure koje su ga isprobale tvrde da se radi o stvarno kvalitetnim komadima i da im od tijela naprave čudo. Skims ima u kolekciji i različite komade za oblikovanje tijela koji se stavljaju ispod odjeće, ali i samu odjeću. Najpopularniji komad koji imaju je jednostavna duga crna haljina. Za njom kao da su svi poludjeli.

Slika nije pronađena Cura je ostala zbunjena zbog hlača iz Bershke – evo zašto ne staneš uvijek u veličinu koju inače nosiš

Stoji kao salivena i naglašava tijelo točno onako kako želiš. Cure u njoj stvarno izgledaju odlično. No cijena te haljine je prilično visoka. Kao i svaki put kada je nešto skupo popularno, možemo računati na dućane poput Zare, Bershke ili H&M-a da će napraviti svoju jeftiniju verziju. I čekanju je sada kraj. Bershka ima haljinu.

 

@lydiafleurfashion Run to Bershka girls 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ #skimsdupe #bershkadress ♬ original sound - Lydia Fleur

 

Ista je kao Skims, a cijena joj se daleko manja. Duga je do poda, uska, isti izrez, sve isto. Cura koja ima obje haljine je pokazala jednu pa drugu kako stoje i na prvi pogled, stvarno se ne vidi nikakva razlika. Očekivano je da haljine neće biti totalno iste jer jedna košta 88 eura, a druga 18 eura, ali na oko – nema upadljivih razlika. Ne trebamo ti niti čija je koja cijena, sve je jasno. Na prvoj je fotki prava, a na drugoj Bershkina verzija.

 

 

 

 

Jedna razlika koju većina ističe je da je haljina iz Bershke od puno tanjeg materijala pa samim time možda ti neće toliko „oblikovati“ tijelo koliko će to napraviti prava. Ipak, ako je i tebi ova haljina zapela za oko, a original nije opcija, sada znaš gdje ju pronaći. U galeriji iznad možeš vidjeti i u kojim svim bojama dolazi Bershkina verzija.

U potrazi za svečanom haljinom za maturalnu večer: 15 prijedloga sa Zalanda kojih nema nigdje drugdje Svečane haljine Trendyol haljina Mascara haljina +13 Selected Femme haljina

Bershka skims kopija skimsa popularna skims haljina Moda dupe tiktok duga crna haljina ljetna haljina

Još vijesti