bershka

Puno cura se već susrelo s ovom situacijom. Uđeš u dućan gdje uvijek kupuješ, uzmeš svoju veličinu koju uvijek nosiš, a onda šok – ne staneš u nju. Iako je ista veličina kakvu si već kupila i u koju znaš da staneš.

Nekada nam se ne da isprobavati hlače u dućanu, jer možda je red ispred garderobe ili nam se jednostavno ne da presvlačiti. I tako uzmemo svoju veličinu, koju uvijek uzimamo u tom dućanu, dođemo doma, a kad ono ne stanemo u hlače. Puno su puta cure snimale da primjerice 38 u jednom dućanu nije isti kao 38 u drugom dućanu. I okej, svaki dućan ima svoje veličine. Ali kada u istom dućanu, isti model hlača, samo u drugoj boji – a ne odgovara veličinom? Ova je cura pronašla smeđe hlače u Bershki koje su joj savršene. Našla je isti taj model u kremastoj nijansi pa je uzela i njih. Isti model, isti broj, samo druga boja -  u jedne stane, a druge ne može niti navući preko bokova.

@bluewhat_ WHAT’S WRONG WITH BERSHKA SIZING? #bershkapants #bershkahaul #bershkaoutfit #bershka #tryonwithme we are all confused - cindy lu ❥

Sigurno bi i tebe ovo naljutilo, jer je i nju. I sigurno dobro znaš tu situaciju i misliš da su to neke fore dućana i da se zezaju s nama. Ali! Ne, to zapravo nije razlog. U komentaru je jedna osoba otkrila zašto joj se ovo dogodilo i objašnjenje totalno ima smisla, samo nam do sada nikada nije palo na pamet. Boja hlača utječe na to. Kada se isti model hlača proizvodi u nekoliko različitih boji, to će utjecati na razlike u veličini između njih. Tijekom proizvodnje, svjetlije hlače će se više stisnuti nego one tamnije. I to objašnjava zašto su joj smeđe bile dobre, a ista veličina krem hlača nije. Isto se odnosi i na druge kombinacije boja – tamnije će biti veće, svjetlije traperice manje.

Pogledajte još:

Najbolje štikle za one koji ne znaju hodati u štiklama – u ovih 5 modela nećeš slomiti nogu

Nova hit boja kose zvuči luksuzno: Cure žele 'Louis Vuitton' smeđu! Evo kako ona izgleda

Kakva će ti maturalna haljina najbolje stajati s obzirom na tvoj oblik tijela?

objašnjenje veličine hlača veličine razlika u veličini Bershka

Još vijesti