Dickies hlače

Muške hlače brenda Dickies postale su ove godine itekako popularne među curama. Osim što se šire kargo hlače opet full nose, ovaj model je poseban jer ga svi nose tako da presaviju hlače u struku zbog čega izgledaju potpuno kul.

Volimo pratiti trendove, ali u verziji „na budžetu“. Bacati hrpu novaca na hlače ili jakne koje su u trendu, a koje možda nećemo više htjeti nositi sljedeće godine, jednostavno nema smisla. Ne moraš imati originalne brendove koje vidiš na curama na Instagramu jer svi se oni mogu pronaći u jeftinijoj verziji. Sada smo pronašli jedan takav komad odjeće u Bershki. Radi se o dupe hlačama popularnog Dickies modela koji ove godine trenda na društvenim mrežama.

Jesenski outfiti Kombinacije traperica i čizmi koje najbolje idu zajedno: S kojima nositi čizme na petu ili Uggsice?

Dickies kargo hlače su zapravo muške hlače koje su cure prisvojile i počele ih nositi tako da ih presaviju u struku i daju im novi izgled. Iako nemaju milijun džepova kao neke kargo hlače, to je taj materijal i širina nogavica. Izgleda top!

 

 

 

 

Ono što nije tako top je cijena tih hlača. U teoriji, nisu ništa posebno da bi opravdale cijenu. Jednostavne hlače sa širokim nogavicama.

 

 

Na svu sreću, jeftiniji dućani su tu da nas spase u ovakvim situacijama, a sada nas je spasila Bershka. Ima vrlo sličan model tim hlačama, jer ipak ne može imati u potpunosti iste, ali kada ih vidiš, jasno je na što se ciljalo. I to nije sve! Još jedna super stvar je i da su trenutno na akciji i to od 46%. Dolaze u dvije boje: crna i smeđe-siva.

Hlače iz Bershke

Imaju široke nogavice na istu foru, a gornji dio oko struka izgleda kao da je presavijen. Jasno je koje su hlače ciljali kopirati s ovim modelom. Dovoljno slično!

Zimski outfit Skinny traperice i dalje imaju hrpu obožavateljica: Zimi ih nosi uz ovih 5 bezvremenskih trendova

hlače dickies hlače kopija dupe Bershka trendi hlače na akciji Moda široke nogavice

Još vijesti