Galerija Ljetna haljina Bijela haljina iz Bershke - 1 Bijela haljina iz Bershke - 2 +3 Bijela haljina iz Bershke - 3

Mala bijela haljina je savršen komad za ljeto. U njoj neće biti vruće, izgledat će slatko i možeš ju kombinirati na tisuću i jedan način. Ljeto je tek krenulo, a jedna se bijela haljina već izdvojila.

Bijela ili crna haljina na prvu djeluju dosadno i obično, ali to uopće ne moraju biti. Mala bijela haljina je ljetna verzija poznate male crne haljine, a svake godine ih po dućanima možeš vidjeti u najrazličitijim modelima. Sada smo pronašli jednu koja je ove godine apsolutni hit i neće joj moći odoljeti cure koje se vole odijevati girly i slatko. Radi se o haljini iz Bershke za koju ćeš se morati malo pomučiti da ju negdje pronađeš – jer čini se da ju žele svi. Nestala je brzinom munje u svim veličinama samo tako. Drugačija je jer joj srednji dio izgleda kao korzet, a ima i neobične naramenice.

 

 

Vjerojatno joj je najveći plus to što je većinski od pamuka, što je za ljeto idealno. Kada dođu vrućine želiš da ti odjeća koju nosiš ima što više prirodnih materijala (poput pamuka ili lana), a što manje poliestera jer ćeš se onda i manje znojiti i manje će se znoj osjetiti. Kratka je i lepršava i baš sve što se od ljetne haljine traži.

 

 

Pogledati ju malo bolje možeš u galeriji iznad!

Ljetni outfit Trendovi u svijetu tenisica: 7 modela koji će biti najpopularniji u ljetnim mjesecima

Osnovni komadi za ljeto koji će biti dobrodošli u svačijem ormaru: 15 komada ispod 20 eura Ljetni outfit H&M haljina H&M biciklističke hlačice +12 H&M top

mala bijela haljina ljetna haljina pamučna haljina slatka haljina Bershka u trendu hit Moda

Još vijesti