Galerija Jednostavna frizura Stavi traku ili rajf Napravi kovrče preko noći s tajicama ili povezom od ogrtača +5 Stavi neku lijepu, drugačiju, kopču

Ideja za frizure kao da nam uvijek nedostaje. Stalno nosimo kosu na isti način jer nam se ne da ništa komplicirao raditi niti baš želimo uništavati svaki dan kosu peglom, figarom i svim ostalim štetnim stvarima.

Jutro je, ti si ispred ogledala i pokušavaš smisliti što napraviti od svoje kose da izgleda pristojno, da ti ne uzme puno vremena, a da niti ne uništavaš baš kosu. Često nam svima spremanje izgleda tako da smislimo što obući, znamo kako ćemo se našminkati, a kosa onda nekako padne u drugi plan i ne napravimo nikakvu frizuru već se samo počešljamo ili napravimo rep. Frizura za svaki dan ne mora biti neka komplicirana instalacija. Nekada je i neka sitna promjena na njoj dovoljna da imaš drugačiju frizuru. Kada ćeš sljedeći put negdje ići, umjesto da se samo počešljaš, napravi neku od ovih 8 frizura. Neće ti uništiti kosu i toliko su jednostavne da jednostavnije biti ne mogu. Za neke će ti trebati doslovno sekunda. Sve ih pogledaj u galeriji iznad.

Curtain šiške Frizure koje će ti podignuti cjelokupni izgled: Uz ovih 6 ćeš u trenu izgledati kao da imaš više stila

Paris Hilton i J.Lo Frizure s Grammyja koje možeš nositi i ti za svaki dan: Ovih 7 nije teško rekreirati

Frizure inspiracija Kosa ideje za frizuru frizure za svaki dan jednostavne frizure lagane za napraviti

Još vijesti