Galerija Outfit s crvenim detaljem Crveni komad iz Pull & Beara Crveni komad iz Pull & Beara +12 Crveni komad iz Bershke

Ove jeseni se pojavio jedno novo pravilo kojeg će se ljubiteljice mode držati kod odijevanja – više nisu tu samo smeđi tonovi, već se u odjevnu kombinaciju dodaje i nešto crveno. Jedan crveni komad može postati i dio tvojih jesenskih outfita.

Kako ubaciti malo crvene u svakodnevne kombinacije? Lako! Najjednostavnije je uz pomoć tenisica ili torbice, ali može se i kroz majice, suknje ili druge komade odjeće. Crveni može biti i samo neki detalj na odjeći ako ti je cijeli crveni komad malo previše. S obzirom da je za ovu jesen najavljeno da se nosi crveno, pogledali smo kakva se ponuda crvene odjeće za jesen može pronaći u onim dućanima u kojima svi najviše i kupujemo.

Jesenska moda U potrazi za jesenskim haljinama: 15 toplih i slatkih haljina za svaki dan

Dobra je stvar što svu crvenu odjeću od jeseni možeš iskoristiti i u razdoblju oko Božića kada ona također postaje glavni hit, a tebi daje dodatnu priliku iskoristiti stvari koje imaš u ormaru bez da kupuješ nove.

 

 

Najviše smo pronašli crvenih majica, jer uz traperice ili bilo kakve neutralne boje hlača, ova će kombinacija izgledati dobro. S obzirom da je lišće na granama počelo poprimati svoje boje – od smeđe preko žute do crvene, možeš i ti takve boje dodati u svoje kombinacije. U galeriji iznad možeš pronaći različite crvene komade koje smo pronašli po dućanima, a koji će se idealno uklopiti u jesenske kombinacije.

Trendi haljina Viralna jesenska haljina ima nasljednika: Došla je majica iz iste kolekcije i svi ju žele

Moda jesenska moda u trendu ove jeseni crveni detalj crvena odjeća crveni komadi po dućanima

Još vijesti