Galerija Jesenska moda Bershka haljina Bershka haljina +12 Bershka haljina

Mekane, pletene haljine su odličan jesenski komad odjeće. Grijat će te, ali ćeš istovremeno izgledati i slatko i sređeno. Uz dobre tajice, možeš ih nositi cijelu jesen. Kako će postajati hladnije, samo s njima kombiniraj sve više čizme.

Jesenske se haljine mogu nositi na tenisice u danima kada je toplije, a izgledat će dobro i na visoke čizme kada postane malo hladnije i kada ne želimo otkrivati previše kože hladnom vjetru. Viralna haljina iz H&M je jedna koju su svi željeli u posljednje vrijeme, ali nije jedina jesenska haljina koju trebaš imati na oku. Ima još toliko super pletenih haljina po dućanima da je šteta propustiti ih samo zato jer si se fokusirala isključivo na ovu. Dulje, kraće, u neutralnim nijansama, a sve mekane i tople.

 

 

Jesenske su haljine super komad odjeće jer ih možeš nositi u casual izdanju na tenisice i na rep, ali ako ti se da, možeš se i spremiti i malo podignuti cijeli izgled s detaljima te ga učiniti više fensi. Remen, nakit, cipelice ili gležnjače mogu biti neki od tih detalja.

 

 

Pletene haljine su odlične za početak jeseni kada je još toplo. Donosimo ti 15 prijedloga jesenskih haljina koje trenutno vladaju u dućanima. Pogledaj naše uloge u galeriji iznad – i tko zna, možda se i ti zaljubiš u neku od njih.

Amina Efendić Što nositi sljedećih tjedan dana? Donosimo ti 5 ideja za odjevne kombinacije od ponedjeljka do petka

Outfiti s Uggsicama Niske Uggsice su veliki jesenski hit: U ovih 5 dućana možeš pronaći njihove dupliće za puno manje novaca

jesenska haljina jesenska moda pletene haljine haljine za svaki dan za jesen Moda u trendu tople haljine

Još vijesti