Slika nije pronađena

Za neke stvari treba imati više hrabrosti. No, za neke osnovne stvari koje su vezane uz šminku i ljepotu općenito ti ne treba puno hrabrosti.

Ima cura koje se boje napraviti bilo kakvu promjenu na svojem tijelu, dok ima onih koje samo razmišljaju o idućem eksperimentu kojeg žele napraviti. Ako baš i nemaš hrabrosti, kreni s nekim jednostavnijim i manjim promjenama, ali je bitno da se ne bojiš tih stvari. Promjene su uvijek dobrodošle, a ove koje su vezane uz izgled se uvijek mogu ispraviti, čak i kada ti se uopće ne sviđa kako izgledaju.

1.Odrezati ili skratiti šiške
Iako ti se čini kao ogroman potez kojeg radiš, on to zaista nije. Zato se ni ne moraš bojati toga jer je to ipak samo kosa! Ako ti se i neće svidjeti šiške, kosa će narasti, a ti ih više ne moraš šišati jer ćeš ih pustiti.

via GIPHY

2.Uviti trepavice
Cure se znaju bojat uvijanja trepavica jer uvijač izgleda opasnije nego što je. Nije uopće bolno i osjetljivo kao što izgleda dok se trepavice uvijaju, sve dok to radiš pravilno. Bitno je da uvijač ne pozicioniraš skroz do samog korijena trepavica nego ga smjestiš negdje na sredini njihove dužine i zatim lagano stisneš. Nakon što to isprobaš, više te sigurno neće biti strah!

Frizura s pletenicama Napokon možeš nositi raspuštenu kosu zbog hladnijeg vremena: 6 načina kako da ti ne bude samo 'dosadna'

3.Koristiti sjajila za povećanje usana
Sjajila ili ruževi za povećanje usana ti ne mogu nikako naštetiti. Ako želiš isprobati kako bi izgledala da imaš punije i veće usne, onda su ova sjajila i ruževi idealno rješenje! Takvih proizvoda te ne bi trebalo biti strah, a i bolje je da to isprobaš s njima nego s drugim home made alatima za povećanje usana.

via GIPHY

4.Napraviti drugačije i upečatljivije nokte
Nemoj uvijek imati french ili obične jednobojne nokte. Možda te strah što će drugi reći, ali bitno je ono što ti misliš! Napravi drugačije nokte, s drugačijim dizajnom, oblikom, pa čak i dužinom i nemoj se bojati. Svaka promjena je dobrodošla, a sigurno će tako biti i kod tebe.

5.Staviti olovku za oči na donji ili gornji kapak
Iako mnogi misle da je to moda iz 2000-ih, danas se olovke za oči drugačije stavljaju na gornji ili donji kapak nego prije. Prije se time kapak jako izražavao, dok je danas dovoljno staviti minimalno olovke samo da si vizualno otvoriš oči, a i da izgledaju veće nego što jesu. Zato ne brini jer ne možeš pogriješiti s olovkom na kapcima, ali u umjerenoj količini.

via GIPHY

6.Iscrtati usne olovkom da izgledaju veće
Dokle god ne pretjeraš s iscrtavanjem usana, ne možeš pogriješiti. Nemoj se bojati iscrtati usne, iako je bitno da to napraviš zaista minimalno kako ne bi bilo ekstra uočljivo. No, može super izgledati kada ih malo iscrtaš – izgledat će veće, punije, a opet ne pretjerano jer se primjećuje ako si pretjerala s olovkom.

Frizura Frizure koje su bile hit 2000-ih godina, a koje se sada opet nose: Ovih 6 su idealne za svaki dan

7.Zalijepiti umjetne trepavice
Sve je dobro dok ćeš te trepavice lijepiti specijalnim ljepilom za lijepljenje trepavica. Nikako to nemoj raditi s nečim drugim, a da nije u pitanju to posebno ljepilo. Jer kada je – nemaš brige. Zaista ti se ne može dogoditi apsolutno ništa, osim da trepavice krivo pozicioniraš jer ljepilo na stavljaš direktno na kapak, nego na trepavicu koju tek onda lijepiš na kapak.

via GIPHY

 

8.Obojati kosu u drugu boju
Kod bojanja kose u drugu boju vrijedi isto pravilo kao i kod šišanja. Ukoliko znaš što radiš, nemaš se čega bojati. Uostalom, to je samo kosa, nije u pitanju neki drugi dio na tijelu jer kosa raste, obnavlja se i mijenja. Čak i ako ti se ne svidi boja, uvijek postoji opcija farbanja u drugu boju koja će ti prekriti ono što ti se ne sviđa dok ti ne izraste.

9.Napravit drugačiju liniju tušem
Bez obzira na to nosiš li tuš ili ne – nemoj se bojati poigrati s njime i napraviti nešto drugačije na oku! Ako inače nosiš dugu liniju tuša, pokušaj napraviti kraću samo preko kapka i obrnuto! Bez obzira što je to dio tvoje svakodnevne rutine, možda ti se baš svidi nešto novo kada ti isprobaš zato se nemoj bojati.

via GIPHY

10.Staviti pirs
Ako si maloljetna, a imaš odobrenje roditelja, nemaš što razmišljati! Pogotovo kada je u pitanju pirs koji ipak nije trajan u odnosu na tetovažu. S vremenom ga možeš skinuti, a rupica će se zatvoriti jer će zarasti tako da i ako ti se ne sviđa – postoji način.

Našminkana cura Je li gore staviti filere ili ići u solarij? Top 3 načina uljepšavanja koja nisu pametna odluka

 

strah Izgled stvari koje se cure boje napraviti farbanje kose šišanje Frizure

Još vijesti