Galerija Jesenski outfiti iz Bershke Bershka jesenska kolekcija - 1 Bershka jesenska kolekcija - 2 +12 Bershka jesenska kolekcija - 3

Bershka zna kako uhvatiti pažnju. Svaka im kolekcija ima komade odjeće koji su klasici i koje će moći nositi baš svatko, ali su uvijek tu i trendi komadi koje trenutno nose sve, kao i oni koji odskaču i izdvajaju se jer su drugačiji od svega što se nudi po dućanima.

Od popularnih kožnih jakni podstavljenih krznom do metalik hlača i odjeće s temom „High School Musicla“. U novoj Bershkinoj kolekciji ima svega, doslovno! Na TikToku već neko vrijeme vlada Bershka-manija jer su dobili „High School Musical“ kolekciju i svi žele majice sa slikama iz filmova ili natpisima „Bolton“, od Troya Boltona. Sada je ta kolekcija dostupna i kod nas. Čak i da nisi fan ovih filmova, komadi izgledaju tako dobro da ih mogu nositi svi.

 

@jamienuijen BEST SWEATER EVER ❤️❤️❤️❤️❤️ #highschoolmusical #hsm #bolton #14 #troy #troybolton #sweater #bershka #fy #foryou #voorjou #disney #easthigh #easthighschool #bershkastyle #bershkahaul @BERSHKA ♬ We're All In This Together - High School Musical Cast & Disney

 

I to nije jedina novost iz Bershke za koju trebaš znati! Jedan od velikih najavljenih trendova su i metalik odjevni komadi, a ovdje možeš pronaći sve, od takvih jakni, preko hlača do suknji i cipela. S metalik komadima ćeš sigurno biti u centru pažnje i sakupljati poglede. Neki su im komadi u novoj kolekciji totalno posebni i drugačiji od svega pa zbog toga neće biti za svakoga.

Jesenski outfiti Komadi odjeće iz Stradivariusa koje ćemo nositi ove jeseni: 15 noviteta idealnih za svaki dan

No, imamo i neke fora opcije za cure koje nisu toliko sklone modnom avanturizmu. Bež kaputi, kožne jakne, tople haljine, hoodice pa čak možda i traper kombinezon dugih rukava mogu biti onaj komad koji će i tebi zapeti za oko.

 

 

U galeriji iznad ti izdvajamo 15 komada iz nove kolekcije za koje moraš znati i koje moraš vidjeti – mogli bi ti se neki od njih jako svidjeti!

Selfie u ogledalu Hlače iz Manga koje su izgleda svima zapele za oko – klasičan model koji je trenutno u trendu

Bershka Moda jesenski trendovi noviteti iz bershke u trendu komadi odjeće izdvajaju

Još vijesti