Galerija Jesenski outfiti Stradivarius jesenski novitet - 1 Stradivarius jesenski novitet - 2 +12 Stradivarius jesenski novitet - 3

Stradivarius ove godine ima jesensku jaknu sezone! I to nije jedini komad odjeće koji trebaš imati na oku od tamo. Imaju hrpu zanimljivih jesenskih noviteta, a izdvajamo ti 15 komada koji su nama zapeli za oko.

U avanturi zvanoj „obnova ormara za jesen“ bacili smo pogled i na ponudu kakve ove godine ima Stradivarius. Imaju komada koji su u trendu, klasične komade, ali ima i neke odjeće koja možda neće baš biti za svakoga, već za one koji vole biti u centru pažnje sa svojim outftima.

Jesenski outfit Jakna iz Stradivariusa koju svi kupuju – jesen nije ni stigla, a ona skoro već rasprodana

Jesen je mnogima omiljena sezona jer kao da ima više modnih opcija nego ikada – nije pretoplo, ali nije ni prehladno pa ne moraš svaki dan nositi jaknu i zabundati se. Ovo je sezona kada jakna zapravo postaje bitan dio cijele odjevne kombinacije.

 

 

Da ne gubiš vrijeme odlaskom do dućana ili kopanjem po web shopu, napravili smo kratki pregled jesenske ponude i noviteta koje imaju. Od hlača preko haljina i jakni do majica i sakoa – prošli smo sve kategorije koje imaju i izdvajamo ti 15 komada koji su trendi i koje bi mogla nositi za svaki dan.

 

 

Stradivarius nas nikada ne razočara svojom ponudom, a nije ni sada. Jesenske novitete pogledaj u galeriji iznad.

Najbolji komadi odjeće iz H&M-a za jesen: 15 jesenskih kombinacija idealnih za svaki dan Jesenski outfit H&M jesenski outfit - 1 H&M jesenski outfit - 2 +12 H&M jesenski outfit - 3

Stradivarius Moda jesen jesenska moda noviteti za jesen za svaki dan komadi odjeće u trendu

Još vijesti