Gossip Girl

Vjerujemo kako su tajice jedan od odjevnih predmeta koje velika većina djevojaka ima u svojem ormaru i to najčešće u crnoj ili sivoj boji.

No, ove jeseni zaboravite tmurne boje, jer u modi su šarene tajice. Sve to možemo zahvaliti Blair Waldorf i popularnosti kultne serije „Tračerica“. Baš su nam Blair, s ostalom ženskom ekipom, pokazale kako tajice jarkih boja mogu biti cool.

 

 

Za dobar stari crni klasik uvijek će biti mjesta u našim garderobama, ali sad je idealno vrijeme da se odvažimo za nešto drugačije. Da će šarene tajice biti popularne u jesenko/zimskoj sezoni 2023./2024. moglo se naslutiti kad su modnim pistama svoje kolekcije predstavile veliki brendovi poput Versacea, Ferragama ili Richarda Quinna.

Kako uopće ukomponirati tajice nekih drugih živopisnih nijansi u svoju garderobu? Možete gledati da vaše tajice odgovaraju nijansi drugih odjevnih komada pa tako da stvorite monokromatki look. No možete odabrati i opciju broj dva pa pokušati spariti kontrastne boje, poput crvene i plave. Mogućnosti su nebrojene, samo ovisi o vama koliko ste hrabri eksperimentirati. 

 

 

tajice crne tajice tajice u boji kakve se tajice nose tračerica Blair Waldorf monokromatski outfit zaboravite na crne tajice

Još vijesti