Rumenilo

Rumenilo nije kao bronzer – ne stavljaju ga sve cure, a pogotovo ne one koje se prirodno jako zacrvene u obrazima. No, postoje i drugačiji, a i zanimljiviji načini kako možeš nositi rumenilo!

Da razbiješ dosadnu svakodnevicu, možeš se odvažiti da rumenilo nosiš na nešto drugačiji način od onog na što si navikla. Kako piše Allure, i dalje ga djelomično stavljaš na obraze, gdje i treba biti, ali uz neke drugačije dodatke, kao i boje koje daju drugačiju i bolju dimenziju lica. Osim toga, većina tih drugačijih nošenja rumenila su prigodna za ljeto!

1.Ombre rumenilo
Ombre rumenilo nije namijenjeno samo za nokte, a i ako ne želiš da izgleda čudno, onda ga možeš iskombinirati s bronzerom. No, ako si ipak veća hrabrica, onda svakako moraš isprobati neke lude boje i dobiti ombre rumenilo.

2.Ukrasi po rumenilu
Ako želiš višu dozu ekstravagancije, onda moraš isprobati ove ukrase koji se lijepe po obrazima ili umjesto rumenila ili na njega. U pitanju su svakakvi detalji, poput dijamanata, srca, perlica ili nečeg trećeg za koje treba imati hrabrosti.

 

 

3.Rumenilo u drugačijim bojama
Rumenilo ne mora uvijek biti u običnim, puderasto rozim bojama. Možeš se odvažiti i isprobati neke druge nijanse koje nisu svakodnevne, poput žute, ljubičaste ili metalik u bilo kojoj boji.

Trik s maskarom Mala tajna kako da ti trepavice izgledaju dulje kada staviš maskaru – evo što treba prije staviti na njih

4.Šljokičasto rumenilo
Baš kao i u seriji 'Euphoria' – šljokičasto rumenilo je izvanredno za neke dobre ljetne partyje, ali i za svakodnevno nošenje jer zašto ne! Osim toga, može se povezati i sa sjenilom na očima za bolji dojam.

 

 

5.Dojam izgorenog lica
Od svi drugačijih načina, ovo je za one koje ipak nisu toliko hrabre, a žele ga nanijeti na drugačiji način. Nanosiš ga na obraze, ali i pomalo ispod očiju da dobiješ taj efekt izgorjelog lica od sunca. No, i to je već nešto jer si se odvažila na malo drugačiji način nanošenja!

Sirenske oči 'Sirenske oči' su nova metoda šminkanja: Uz njih ćeš imati zavodljiv pogled

Manga trepavice Hit u šminkanju: Prije smo ovakve trepavice izbjegavali, a danas su postale trend

 

rumenilo način stavljanja rumenila novi načini stavljanja rumenila šminka Moda

Još vijesti