Outfit u sivoj boji

Ako trebaš birati između majice u crnoj ili mornarsko plavoj boji – koju bi odabrala? Jedna od te dvije boje odaje dojam da je majica koju nosiš skuplja i da je neki fensi brend. Iako je zapravo iz nekog pristupačnog dućana.

Danas je nažalost vrijeme kada se druge procjenjuje po tome kakvu odjeću nose i je li brendirana ili ne. Iako je to zapravo toliko malo važno, postalo je IN nositi skupu odjeću i marke. E pa evo trika kako zavarati druge bez da kupuješ markirano. Postoje boje koje mogu pomoći da ti odjeća izgleda skuplje i kao da je neka marka, a ono iz nekog pristupačnog dućana. Nitko neće znati ako im ne kažeš! Odjeća u ovim bojama odaje dojam da je skuplja čak i kada nije. U zimi su na takvom glasu posebno ove boje.

1.Čokoladno smeđa

 

 

Bogata čokoladna smeđa zvuči fensi, a i izgleda tako, pogotovo kada si od glave do pete u toj boji. Primjerice kada je kaput takve boje ili pletena haljina.

2.Bež

 

 

Bež boja izgleda lijepo, ali pazi da ti odjeća u bež ili kremastim tonovima uvijek bude čista. S obzirom da je tako svijetla, lako se zamaže na rubovima rukava ili hlače na rubovima nogavica. Tada više neće izgledati tako skupocjeno.

Jesenski outfiti Kakvi će kaputi najbolje stajati niskim curama, a kakvi visokim curama?

3.Mornarsko plava

 

 

Crna je klasik, ali tamna nijansa plave koja se naziva mornarsko plava, izgleda toliko luksuznije. Idealna je za zimu kada se nose tamnije nijanse, a ipak nećeš biti u crnom kao i svaka druga osoba.

4.Tamno crvena tj. boja vina

 

 

Bordo crvena je nijansa crvene koju trebaš pikirati ako želiš izgledati kao da se oblačiš totalno fensi. Komadi koji u ovoj boji izgledaju puno luksuznije od onih u običnoj jarkoj crvenoj.

5.Siva

 

 

Kombinacija sive odjeće s kožnom odjećom u crnoj ili smeđoj boji – to je outfit koji izgleda kao milijun dolara. I može ga nositi svatko jer su sve boje neutralne! Pa čak i da si netko kome ne stoji plava ili crvena, s ovom kombinacijom ne možeš fulati.

Outfit Stilisti otkrivaju 13 stvari koje trebaš izbaciti iz ormara do kraja godine – neće se nositi tako skoro

6.Jarka narančasta kao mandarina

 

 

Pomalo neočekivano, ali na listi se našla i boja mandarine. Jarka narančasta. Nemoj zamijeniti neonske s jarkim bojama jer one nisu ista stvar. Nećeš tako lako pronaći komade u ovoj boji jer ih baš i nema, ali kada ga vidiš – i nije skup, bingo!

boje izgledaju skupo izgledaju fensi Moda odjeća najbolje boje za zimu luksuzno

Još vijesti