Galerija Adidas Samba tenisice Adidas Samba duplić - 6 Adidas Samba duplić - 5 +8 Adidas Samba duplić - 2

Adidas Sambe su i dalje jedan od glavnih hitova u svijetu tenisica, a cijena im je jedino što može stati na put između tebe i njih. Dati preko 100 eura za tenisice djeluje malo previše, a ako se i ti s tim slažeš, onda ćeš biti sretna čuti da smo pronašli super kopiju!

Jesu li Adidas Sambe tenisice i tvojih snova? Ako ti se sviđa taj model, a nisi osoba koja pati na brendove, onda imamo dobru vijest. Pronašli smo duplić Sambica u dućanu gdje ih nikada ne bi tražila. Toliko su popularne, pogotovo u dvije boje, da ih je teže uhvatiti na raspolaganju. A gdje ih ima? U Stradivariusu!

Modna influencerica Dućani s odjećom koje ćeš voljeti ako voliš Zaru i H&M – ovih 7 su jako slični njima

Izgledaju skoro pa isto, a najveća je razlika u crtama koje Adidas tenisice imaju sa strane. Stradivarius to nije imao dozvolu iskopirati jer se ipak radi o logu brenda. Čak i bez toga, ove kopije izgledaju super.

 

 

U galeriji iznad ih možeš vidjeti u dvije najpopularnije boje. Razlika u cijeni između originala i ovih duplića je čak u 90 eura! To se zove ušteda. Čini se kao dosta dobar ulov. Osim u plavoj boji, popularne su i u bijelo-zelenoj. Ima ih u još par kombinacija – bijeloj s crnim, bijeloj sa plavom i zelenom sa sivom. Pogledaj ih u galeriji iznad i procjeni jesu li dovoljno dobar duplić za tebe. Imamo i jedan par iz Pull&Bear dućana koji također podsjeća na Sambe.

Šminka Ulja za usne su glavni hit: Jedno drogerijsko je oduševilo cure i zovu ga Diorovim duplićem

tenisice adidas samba duplić dupe kopija Stradivarius hit tenisice popularni duplić Moda

Još vijesti