Ljetni outfit

Vrijeme je proletjelo! Kao da je jučer bio doček Nove godine, a evo nas već pred ljetnim vrućinama i razmišljanjima o ljetnim outfitima i ljetnim trendovima.

Neke cure tijekom ljeta biraju sandale i natikače, a neke ostaju vjerne tenisicama. Bilo da nosiš samo tenisice ili su ti jedna od obuće za ljeto, sada ćeš saznati kakvi će se to modeli nositi u sljedećim mjesecima. Već neko vrijeme vlada Adidas Samba ludnica, a dobra je vijest da neće tako skoro stati. Kao što su se prije par godina nosile Air Force tenisice, sada su to postale Sambe. Osvojile su nas sve, a osim njih, saznaj kojih su to još drugih 6 modela trenutno na tronu popularnosti. Neke su klasici i bit će ih lako moguće nositi i kada odu iz mode, a neke su malo "luđe" i neće baš svatko htjeti riskirati s njima.

1.Uske tenisice
Glomazne tenisice neće biti toliko tu ovog ljeta, već će ih zamijeniti oni uži i manji modeli, kao što su Sambe.

 

 

2.U jarkim bojama
Ružičaste, crvene, plave…sve one boje koje smo voljeli nositi kao djeca sada dolaze u modu u svijetu tenisica. Ovakve je tenisice malo teže kombinirati nego obične bijele, ali će podignuti baš svaki outfit.

 

 

3.Bijele kožne tenisice
Bijele kožne tenisice koje su jedna od najsigurnijih i najklasičnijih opcija na ovoj listi.

 

 

4.Sportske
Sportske tenisice koje izgledaju kao za trčanje možda nisu najviše stajliš, ali su super udobne. Izgledat će odlično na kratke hlačice.

 

 

5.Uzorci
Točnije, leopard print. On prednjači u ovoj kategoriji, ali tu pripadaju i tenisice na cvjetiće, na srca, karirani uzorak...

 

 

6.Bež nijanse
Boja koja će biti hit je bež. Neutralna je pa ide na sve, a veliki joj je i plus da se neće svaka prljavština toliko vidjeti na njima kao kada su bijele.

 

 

7.Metalik srebrne
Hrabar izbor! S njima možeš biti sigurna da nećeš izgledati ni obično ni dosadno – ako je to look na koji ciljaš.

 

 

Djevojka kupuje tenisice Kupujemo nove tenisice! Donosimo ti 7 proljetnih modela koji su nas očarali

Personalizirane tenisice Obične tenisice su out: 6 ideja kako ukrasiti i personalizirati tenisice da budu jedinstvene i više ti

Adidas Sambe Svi su ludi za Adidas Sambama, ALI domaća influencerica otkriva da imaju jednu manu!

tenisice Moda u trendu ljetna moda modeli tenisica najpopularnije tenisice kakve se tenisice nose ljeto 2024.

Još vijesti