McDonald's tenisice

Vjerojatno si već vidjela da postoje ljudi koji personaliziraju tenisice. Crtaju po njima i od običnih bijelih tenisica naprave prava mala umjetnička djela. Sada je jedan takav umjetnik napravio McDonald's Air Forsice.

Personalizirane tenisice uvijek izgledaju tako dobro! Iako možda nosiš model tenisica kakve nose i svi ostali, tvoje su drugačije. Pogotovo je ovo dobra ideja ako kupuješ neke tenisice koje su totalno bijele i koje će zbog toga biti lako transformirati u koju god temu želiš. Doslovno možeš dati mašti na volju. Personalizirati tenisice možeš i kod nas, ali ovaj umjetnik o kojem ćemo ti danas pisati nije iz Hrvatske.

Tenisice Kako očistiti stare bijele tenisice da izgledaju kao nove – jedna cura ima metodu koja radi savršeno

Možeš ga pronaći na Instagramu pod imenom Tazz Customs i radi wow personalizacije. Jedna koja nam je zapela za oko, jer jednostavno ne može proći nezapaženo, su tenisice u McDonald's temi. Samo za najveće fanove ovog fast fooda.

 

 

Možda bi na prvu pomislila „ma tko bi to nosio“, i sami smo to mislili, ali tenisice zapravo izgledaju odlično, a vidi se i da je posvetio pažnju i najmanjim detaljima. Pomfrit na jeziku je genijalan dodatak, a napravio je da se na njih može zakačiti i mala posudica za ketchup. Vjerojatno nećeš nositi ketchup na nozi, ali je fora ideja!

 

 

Nike Air Force su definitivno i dalje jedne od najpopularnijih tenisica koje svi nose, ali uz ovakve detalje, postaju totalno druga priča. Prevladava svijetlo smeđa boja na tenisicama pa se zbog toga čine i nosive za svaki dan. Ovakve još nikada nismo vidjeli!

Tenisice Najveći modni časopis Vogue kaže da će jedan model tenisica vladati 2023. – i nisu Nike Air Force

tenisice nike air force mcdonald's personalizirane tenisice McDonald's tenisice za ljubitelje mcdonaldsa

Još vijesti