Adidas Adilette

Nekima omiljene ljetne natikače su upravo Adidas Adilette. Popularne su već nekoliko godina, a osim toga što izgledaju fora te se mogu nositi sa svime, izrazito su praktične tijekom cijelog ljeta.

Danas rijetko tko nema u svojem ormaru barem jedne Adidas Adilette, uključujući i cure, ali i dečke. Ove natikače za ljeto nisu omiljene samo ljeti, već se mnogi i ne skidaju uopće iz njih pa makar tijekom hladnijih dana morali nositi čarape kako im ne bi bilo hladno.

 

 

No, predstavljen je i novi model ovih natikača za koje smo sigurni da će se prodati u rekordnom roku, ali su one nešto drugačije od onih na koje smo do sad navikli. Ovaj novi model drugačiji je dizajnom nego sve prethodne Adidas Adilette jer izgledaju dosta glomaznije nego oni stariji modeli, a više niti nema prepoznatljivih Adidasovih trakica na njihovoj gornjoj strani. Te tri prepoznatljive trakice su pokušali staviti na taj dio na način da su napravili tri udubljenja, ali se prema njima baš i ne može shvatiti da se radi o Adidasovom prepoznatljivom znaku.

 

 

Osim toga, neki su spomenuli kako ih ovaj novi dizajn podsjeća na obuću Kanyea Westa jer on u tom stilu dizajnira svoj brend obuće. Hoće li i ove natikače dostići tu količinu popularnosti kakvu imaju univerzalne Adidas Adilette, to ćemo tek vidjeti ovog ljeta!

Badić Trendi kupaći ovog ljeta: 7 modela badića koji će biti glavni hit na plažama

Haljina otvorenih leđa Ljetni trend kojeg ćemo viđati na ulicama – ne možeš pogriješiti ni s ovakvom haljinom ni majicom

adidas natikače adilette novi dizajn novi model Ljeto

Još vijesti