Yeezy natikače

Umjesto običnih japanki ili popularnih Adidasovih Adiletta, sada možeš nositi ove natikače koje su dostupne u raznim bojama. Osim toga, apsolutno svi ih već imaju pa su zato baš one natikače ljeta!

Natikače koje su must have tvojeg ormara. Dizajn im je vrlo jednostavan, a opet efektan i upečatljiv! U pitanju su natikače čiji dizajn je originalno osmislio Kanye West, a zbog njihove popularnosti su mnogi brendovi počeli kreirati slične natikače čiji je dizajn gotovo pa isti kao od Kanyea, odnosno njegovih Yeezy natikača. Baš zbog tih 'kopija', ove natikače možeš pronaći i u jeftinijoj verziji mnogih drugih brendova koji nisu Yeezy.

 

 

Natikače su zaista vrlo jednostavne, a upravo to ih čini posebnijima od drugih. Na sebi nemaju nikakvih crteža niti natpisa jer su jednobojne, ali su dostupne u doslovno svakoj boji pa samo možeš birati koje su ti najljepše i koje ti najljepše odgovaraju od svih njih! Na prvi pogled izgledaju glomazno jer su šireg modela, ali čim se obuju izgledaju predobro tako da ne moraš brinuti da će ti izgledati glomazno na nozi.

 

 

 

 

Iako se i dalje nose popularne Adidas Adilette i mnoge druge natikače, ove su trenutno u trendu i jako su popularne pa ne možeš pogriješiti ako odabereš baš njih!

Birkenstock natikače Birkenstock natikače jedan od trendova ljeta – ovaj model nije omiljen svima zbog drugačijeg izgleda

Adidas Adilette Novi model Adidas Adiletta – mnogima se već ne sviđa jer su napravili totalno drugačiji dizajn

natikače Ljeto yeezy natikače natikače u trendu Moda

Još vijesti