Haljina otvorenih leđa

Još jedan ljetni trend kojeg ćemo viđati na ulicama, pogotovo kada će vladati ove najviše ljetne vrućine! Trend je stvarno kul, a najviše će se svidjeti onim curama koje vole svoja leđa.

Otvorena ili gola leđa će biti apsolutni hit ovog ljeta, a mnoge cure su već pronašle kombinacije u kojima ih odlično nose. U pitanju su haljine i majice, odnosno topovi, koji prednji dio normalno prekrivaju, ali su im leđa u potpunosti otkrivena.

 

 

Ovime će biti najviše oduševljene one cure koje vole svoja leđa, a one koje ne vole bi trebale prestati s tim jer smo sigurni da će izgledati lijepo. Jedini problem s kojim se možeš suočiti kod ovog trenda je grudnjak, s obzirom na to da te haljine i topovi dobivaju ljepšu dimenziju kada su leđa potpuno otkrivena, bez grudnjaka.

 

 

 

 

One cure s malim grudima će se snaći jer ni ne moraju nositi grudnjak za ovakav model haljine ili topa, a one cure s većim grudima mogu iskoristiti samoljepljive grudnjake ili trake koje su dostojna zamjena za grudnjake. U svakom slučaju, za svaki problem se pronađe rješenje, pa tako i za ovaj, a sigurni smo da ovo stoji ama baš svima!

Bijela torbica Detalj na torbici zbog kojeg će svaka izgledati kao da je puno skuplja nego što je

Dua Lipa Dua Lipa u nesvakidašnjoj haljini – obukla je model koji je u trendu, a ne sviđa se svima

Moda gola leđa trend otkrivenih leđa top otvorenih leđa haljina otvorenih leđa

Još vijesti