Slika nije pronađena
Svako godišnje doba, trudimo se obavijestiti vas o trendovima, modnim, frizerskim, kozmetičkim... I ovo je jedan od tih članaka u kojem pišemo o top frizurama za ljetne dane u 2017. godini.

Strani stručnjaci preporučuju uglavnom duge i pixie frizure, ali i one napola dignute. Ukupno se radi o pet frizura, a intencija je da djelujemo prirodno i opušteno.

1. Rozo-zlatna kosa – ova boja nosi se na svemu u posljednje vrijeme – tenisice te boje su 'in', maskice za mobitele, odjeća... radi se o nježnoj boji koja izgleda prekrasno i na kosi i podsjeća na breskvu i, naravno – jednoroge.
Kako bi održavala kosu takvom, preporučljivo je da ju pereš hladnom vodom i koristiš šampon za bojanu kosu ili suhi šampon. Što ju manje pereš, bit će ljepša. No, ovo nije nijansa koju možeš postići u kućnoj radinosti, već ćeš morati posjetiti frizerski salon i tamo boraviti nekoliko sati.


2. Jednorog pletenica - ah, ti jednorozi, zaludjeli su svijet... Ovu pletenicu možeš napraviti na raspuštenoj ili podignutoj kosi; bitno je samo da pramenove uzmeš od sredine glave.3. Zalizan i ravan visoki konjski rep
– nosi ga hrabro poput Ariane Grande, izgledat ćeš odlično! Ipak, nemoj peglu za kosu koristiti prečesto kako ju ne bi oštetila. Konjski rep je uvijek dobra ideja, jer, hej, nije ti toliko vruće kada ti kosa ne pada po ramenima (i leđima). Ovako zalizana izgledat ćeš i ultra fancy.4. Razdjeljak točno na sredini glave kod poluduge kose – ovaj trend dokazuje da je manje ponekad više. Samo ju isfeniraj, ukroti male kosice i nanesi neki lak za kosu kako bi ostala uredna cijeli dan.5. Polupodignuta punđa – ovo izgleda preslatko na srednjedugoj i dugoj kosi i totalno je praktično. To je najlakši način da izgledaš kao da si ju 'dugo uređivala', a ustvari možeš biti gotova u trenu.Foto: Instagram/Pinterest

M.Z.
Pročitajte još:

Frizura za svaki dan – 5 cool ideja za konjski rep

Friz koji paše svima – shag će biti hit ovog ljeta

Selena Gomez ošišala svoju dugu kosu – ove sezone nosi se kratko!

Kosa ljeto 2017. Ljeto Frizura moderno modni trend

Još vijesti